MENU

Angelica Blick

9:12 | February 8, 2018

Acai bowls & Smoothies

TRAVEL

 

 

ACAI & SMOOTHIE TIME IN PERTH

 

Had a little Acai lunch one of the days in Perth with the boys and Filippa :) I looove Acai, seriously. Could eat it for breakky, lunch and dinner hahaha. Anyway I’m in Doha as we speak, waiting for my last flight. I had the best flight ever from Aussie to Doha since I managed to sleep for 9 hour straight(!) .. I guess I was tired haha. Well if everyhting goes well I should be back in Sweden around 12 :) I saw that the snow is back and that makes me soooo happy!! I rather come home to loads of snow than a grey and rainy view.

___________________________

Körde en liten Acai-lunch i Perth med grabbarna och Filippa en utav dagarna :) Jag äääälskar ju Acai så de var nice. Skulle kunna äta det till frulle, lunch och middag typ hahahha. Men men, nu är jag iaf i Doha och inväntar mitt sista flyg som ska ta mig hem till Sverige. Jag hade bästa flyget hem från Aussie till Doha eftersom jag lyckades sova 9 timmar i sträck(!) haha.. jag var uppenbarligen trött haha. Ifall allt går som de ska så landar jag 12 runt lunch på svensk mark igen :) Jag såg att snön är tillbaka och det gör mig sååå glad!! Kommer hellre hem till de än ett grått och dystert Sverige.

18 Responses to “Acai bowls & Smoothies”

 1. World By Tina on

  Själv blev jag så besviken när snön kom tillbaka – i måndags var det liksom brå himmel, strålande sol, fågelkvitter och gröna gräsmattor – sen blev det vitt. Kände mig lurad.

  Reply
  • angelicablick on

   VA!? Blev du? sååå mysgt ju!! haha. Jag har hellre vitt än helt dött o grått! MEN solen får gärna stanna såklart! kram

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)