MENU

Angelica Blick

23:29 | February 26, 2018

Winter is coming

UNCATEGORIZED 2

 

LAST WEEK IN STOCKHOLM

 

Haha, gotta love that phrase tho .. “Winter is coming”. It sounds so dark! From which series do they say that? Do you remember? haha anyway. So we are at the airport now waiting for our flight to get here and then take us back to Sweden IF that will be possible. Winter has ARRIVED so to speak haha! So the airport is almost closed and many flights has been cancelled and delayed. But we’ll keep our fingers crossed that we’ll be able to fly out tonight and be back in Sweden ASAP. LOVE!

___________________________

Haha, älskar den frasen.. “Winter is coming”. Det låter så sjukt mörkt haha! Vartifrån kommer de? Dvs från vilken serie? Vet ni? Haha aja. Vi är på flygplatsen i Dubai nu och väntar på vårt flyg som ska ta oss hem till Sverige OM det ens blir av. Vinter har VERKLIGEN landat i Sverige så att säga haha! Flygplatsen är typ stängd och massvis av flyg har ställts in och blivit försenade. Men vi håller våra tummar att vi lyckas komma iväg ikväll och hem till Sverige ASAP. KÄRLEK!

17 Responses to “Winter is coming”

 1. L on

  du är sååååå vacker😭!!! Har två Fashion icons de r du & BADGALRIRI!!!! Älskar din stil😍
  När ska du lägga upp videos på din youtube kanal 😁

  Reply
  • angelicablick on

   MEN FINASTE DU!! Åh vilken komplimang!! Inte dåligt att dela plats med Riri liksom!TACK TACK TACK!! Snaaaart kommer en ny – stay tuuuned :D <3<3

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)