Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:21 | October 9, 2011

  my world is falling apart


  Gammal bild/Old picture


  87 kommentarer  87 kommentarer om “my world is falling apart”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hoppas allt ordnar sig.Kram

   Reply
  • Be strong <3

   Reply
  • I have no clue what you’re going through now but I’m one hundred percent sure that everything’s going to be okay because you are so strong and good person. You are in my thoughts. Kram.

   Reply
  • I hope that you will be okay. Take as long time as you need – your readers are still here when you are feeling better :) we will support you in every way possible, and if you need some weeks or months, it is okay. We are still your readers.

   Reply
  • :( Det blir bättre.

   Reply
  • Alt ordner seg til slutt!

   Reply
  • Though I don´t know why you´re having such a hard time at the moment, I want to share this saying with you:
   Everything will be okay in the end. if it´s not okay, it´s not the end.
   Much love!

   Reply
  • du får komma ihåg att tänka på att det finns ett ljus i slutet av tunneln! och att du kommer att ta dig dit så småning om. ta hand om dig, kram!

   Reply
  • jag måste bara säga att jag brukar inte kommentera särskilt många bloggar. Men när jag läste att du har det svårt just nu så ville jag bara visa mitt stöd. Du verkar vara en fin människa med fötterna på jorden och jag håller tummarna för att allt löser sig, och glöm inte bort, du är inte skyldig oss läsare någon förklaring över huvudtaget. vissa saker får man hålla för sig själv! hoppas allt löser sig! många kramar!

   Reply
  • Ber för dig. Du är stark.

   Reply
  • styrke kramar i tusen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Reply
  • be strong girl! <3

   Reply
  • Stay strong beautiful girl! We know you are.. :) Det er okey å ikke alltid føle seg okey.

   Reply
  • I do not know what you’re going through and I do not know what has happened to you.
   But remember: every tunnel has a light at the end of it and I believe that you’ll find it soon!
   We all love you and we will support you as good as we can.
   I hope my words will reach you because I wish you the very best from the bottom of my heart!
   Never forget that we’re by your side!
   Chin up, Angelica!
   And stay the way you are, because you’re lovely!

   Greetings and kisses from Germany!! :* <3

   Reply
  • har aldrig kommenterat förut trots att jag följt din blogg dagligen i säkert 2 år, nu kändes det som att det var läge för det. Som sagt har man inte en aning om vad du går igenom men har fått en känsla av att du är en stark tjej som reder ut det mesta. Hoppas det löser sig för dig, tyvärr har livet en tendens att bita en i röven ibland BIG TIME. du är riktig inspirationskälla så bara för att det blir uppehåll en stund på bloggen så betyder det inte att dina läsare försvinner, kom ihåg det. ta hand om dig!

   Reply
  • Hej hej!
   Jag är ingen speciell.
   Vill bara ge dig en helt vanlig kärlekskram vännen!
   Be strong!

   Reply
  • ta den tid du behöver och ta hand om dig själv.
   du är så himla fin och en riktig insperationskälla för mig och väldigt många andra!!!jag hoppas inerligt att du mår bättre snart. PUSS

   Reply
  • Tænker på dig Angelica! Håber alt ordner sig, for ingen fortjener at være så kede af det! Be strong girl, you can do it :) Selvom det er rigtig hårdt for dig. Du skal bruge alt den tid du behøver! Vi elsker alle din blog!!!

   Reply
  • Livet är jobbigt i perioder, du är framgångsrik och verkar vara en as ball och bra tjej! Vad det än är som du går igenom just nu så är jag säker på att det kommer lösa sig och att du kommer må bättre inom en snar framtid!

   What doesn’t kill you makes you stronger som du vet :) kram

   Reply
  • BE STRONG!<3 tänk efter ifall det kanske vore bättre att koppla bort bloggen, och bara fokusera på ditt liv utan tankar snurrande kring bloggen? vi väntar på dig!

   Reply
  • det enda du kan göra när du träffat botten är att simma upp till ytan igen, även om vägen känns extremt lång kommer du komma dit! kram!

   Reply
  • You’re wonderful A.
   Every single piece of you.

   Reply
  • Stay strong! We all know the very feeling of everything falling apart, and no matter what you’re going through I hope that you’ll be better again soon!
   Lots of love from Denmark

   Reply
  • Kämpa på! på något sätt kommer man alltid på fötterna igen, det gör man! men det kan ta sin tid fina du!.

   Reply
  • Heyy Angelica, i’ve never commented before but i’ve been reading your blog for quite a while. you are so inspiring – i love your creativity and your genuine posts about life. i don’t know what’s happened to you, but i wish you all the best and hope everything turns for the better! stay strong <3 <3

   Reply
  • Jeg tenker på deg, Angelica, og håper at alt blir bedre så fort som mulig.

   Reply
  • Det kommer ordna sig och man får faktiskt lov att vara ledsen!

   Reply
  • Jag tänker på dig! Vad det än är som har hänt så hoppas jag att du mår bättre snart!

   Reply
  • In some way I feel your pain – even though I don’t know why your world is falling apart, I have the same feeling currently.. I feel like I have to stay strong and think of anything else.
   I am sure that you have a lot of friends who can take care of you and make you feel better – maybe they can distract you and help you to think of something else.
   You probably already know it, when I say that you have your reader’s support, no matter what the situation is.

   Best thoughts
   Pernille.

   Reply
  • Styrka och kärlek till dig Angelica, kramkramkram!! ♥

   Reply
  • Du är grym! Jag vet att vad alla än skriver här inte kan fixa någonting men du har så mycket stöd runt om i Sverige och världen! Kram

   Reply
  • Skickar en kram och förhoppningar om att det kommer bli bättre!

   Reply
  • ta hand om dig :)! Det blir alltid bra i slutändan!

   Reply
  • ta hand om dig va ett litet gulligt ego en stund fokusera på dig inte på alla andra <3

   Reply
  • Att någon gång vara på botten är -tyvärr- en del av livet, men sen pusslar man ihop alla bitar igen och tar sig upp. Det får ta hur lång tid som helst, du är inte skyldig till något just nu förutom att ta hand om dig själv. Det kommer bli bra, faktiskt, hur det det än känns nu! Massa kramar till dig

   Reply
  • Hoppas att det blir bättre snart!

   Reply
  • Fina angelica, hoppas det inte är något allvarligt som har hänt. Men som man brukar säga, tiden läker alla sår!
   Va stark så kommer allt bli bättre, KRYA!
   många kramar

   Reply
  • vad är det som har hänt? :(

   Reply
  • Du er helt fantastisk Angelica!!! Du gir så utrolig mye, og er et unikt menneske med tonnevis av inspirasjon og ideer! Håper virkelig alt blir bedre snart <3

   Reply
  • vi är här. och vi kommer vara kvar här även om du tar en paus från bloggen. vad det än är som har hänt så är det något du måste få gå igenom i din egna takt. om du vill blogga så gör det, men om du inte vill så behöver du inte. jag hoppas verkligen att du mår bättre så fort som möjligt. KRAM!

   Reply
  • vad som än har hänt, så hoppas jag att det löser sig! Allting löser sig alltid på något sätt även om det kanske inte känns som det just nu, jag lovar. Jag kommer inte sluta läsa din blogg; den är grym och du med Angelica!

   Reply
  • I hope everything is alright with you. Looots of love from Oslo <3

   Reply
  • Usch då, det verkar som att du går igenom något riktigt jobbigt… Pausa på! Ingen blogg är viktigare än verkliga livet. Ta hand om dig och hoppas det blir bättre – vad det än är du går igenom :) Jag finns kvar (och det vet jag att jag inte är ensam om). Varma kramar!

   Reply
  • du är stark, du klarar det!

   Reply
  • Du är gravid va?

   Jag hoppas iallafall att du blir bra snart.

   Reply
  • hoppas det fixar sig!

   Reply
  • KRAM!

   Reply
  • Angelika, you’re so real in what you do, people from all over the world read your blog and love you for it as you are, even when you give up, we will continue to fight for you!

   Reply
  • Tenker paa deg fine,fine angelica!stay strong..

   Reply
  • du ska se att allt ordnar sig. det gör alltid det till slut, bara man kämpar på. du klarar det.

   Reply
  • Kram på dig!

   Reply
  • Angelica, ååh, vad det än är som har hänt, ta din tid. det är det viktigaste.

   för en månad sen var jag nere på botten, jag mådde så fruktansvärt dåligt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen eller göra. jag började med dumma saker, jag stängde in mig själv, grät hela tiden och kände mig så fruktansvärt ensam och tom. min bästa vän skulle flyttade till usa. hon försvann och lämnade mig. min värld började rasa samman och jag ville bara försvinna. alla andra tog det ganska bra, men jag fick verkligen sår av det.
   men jag började vänja mig och nu efter en månad känner jag mig okej. tiden läker alla sår. det är något jag verkligen vet av erfarenhet. jag trodde aldrig att jag skulle säga det för en månad sen, då var det son en kniv som ständigt skar mig i hjärtat, som aldrig försvann. men nu är det bättre, så jag lovar dig angelica. det blir bättre, tiden läker alla sår. jag lovar dig.

   Reply
  • Be strong! Det kommer ordna sig!
   Kram

   Reply
  • be strong girl! var egoistiskt för så lång tid du vill och ta dig dit du vill vara. vara dig själv. Puss på dig fina människa! <3

   Reply
  • I don’t know what happened but I know what it means to lose the ground under feet…Be strong!!! You can do this. You don’t know me but Ii believe in You. Take care:*

   Reply
  • Hoppas att du mår bättre snart! It can only get better och efter regn kommer sol! Puss snygga du!

   Reply
  • kram på du

   Reply
  • Stay strong, hun. I hope you find comfort in the people you are closest to, and I hope you will feel better soon. Kram!

   Reply
  • Angelica, först och främst måste jag tala om för dig hur jäkla bra din blogg är!! Hittar alltid massor av inspiration av din sjukt härliga still! Sen vill jag också säga att ta den tid du behöver för att bara vara, vara människa! Vara precis som du känner för, du är en människa!! Där livet inte alltid på top, där man måste känna sorg i motgångarna för att sedan kunna hitta glädjen i medgångarna!! Och du, glöm aldrig att du är grym, precis som du är!!

   Reply
  • Hoppas att allt ordnar sig för dig! Ta den tid du behöver.

   Reply
  • Du klarar det! Vad det än är som har hänt så har du allas stöd! Be strong! Kram

   Reply
  • stand up for something, even if it means standing alone!

   Reply
  • Vad som än har hänt så tänker jag på dig och skickar en stor varm kram genom tankarna! Och glöm inte, allt ordnar sig till slut hur svår vägen dit än är. ♥

   Reply
  • kom ihåg att du är en sån otroligt fin människa, hoppas allt blir bättre snart ♥

   Reply
  • Du är bara människa, jag förstår dig. Det kommer att ordna sig, det gör det alltid. Tiden tills dess är svår, det kan nog många hålla med om. Vad det handlar om i slutändan är att du ska må bra, vi läsare kommer förstå. Det är därför vi klickar in oss här varje dag. Ville bara säga att du är grym och att du verkar vara en stark person som kan klara allt. Lev på det! Tro på det. stor kram!

   Reply
  • baby take your time, fight and be strong!!! we need you as much you need our support.
   kisses from portugal
   love u

   Reply
  • Finaste Angelica! Ibland är livet förjävla orättvist och förjävla jobbigt. Men det är inte bara de bra sakerna i livet so gör livet värt att leva. Utan dåliga och jobbiga stunder skulle det aldrig finnas bra och lyckliga. Du är människa, precis som alla oss andra. Gråt, skrik, va arg och ledsen. Men glöm inte att blicka framåt. Kram!

   Reply
  • Gumman! Vet att det är patetiskt att kalla dig för det när man inte ens känner dig, men jag tänker verkligen så nu. Känns verkligen som om man känner dig och bryr sig om dig! Ta hand om dig Angelica. Du klarar det här, vad det nu än är. Ska inte ens gissa. Och du, även om jag älskar din blogg mer än alla andra – ta en bloggpaus. Det kan vara på bara någon dag, men du skulle nog behöva det. Som du själv skrev, du har bloggat 3-4 gånger om dagen i tre år. Vi lämnar dig inte bara för att du har en bloggpaus. Som sagt, ta hand om dig Angelica ♥

   Reply
  • Hur jobbigt det än känns så kommer allt att bli bätte med tiden! Hur lång tid det kommer att ta är alltid svårt att säga men man får bara komma ihåg att vara stark och tänka på allt gott man har pch göra sitt absolut bästa! Jag önskar dig all lycka för det är du värd! Och när det gäller oss läsare så vet du att vi alltid kommer att finnas här, jag pratar nog för ala dina läsare när jag säger att det viktigaste för oss är inte att du lägger upp inlägg i tider som dessa utan det viktigaste är att DU mår bra <333 Vi kommer alltid att finnas här som ett stöd för dig och vi vill ditt bästa! hoppas att allt löser sig! En stor tröstande kram från mig<33

   Reply
  • Jag hörde en intervju med en framgångsrik författaren en gång som hade gått igenom en svår tid hon med och ett segment från den intervjun har fastnat hos mig “When you feel like you have hit rock bottom at least then you will have a solid foundation to rebuild yourself on”. Livet är svårt och kan rent ut sagt vara skit ibland. Man förstår inte varför vissa saker ska behöva hända men du verkar vara en helt fantastisk tjej och som har vänner och familj som älskar dig något. Det är det viktiga i livet och allting kommer att ordna sig! baci a abbracci

   Reply
  • Just concentrate on your wellbeeing right now. Listen to your heart and soul and you will be okay. Every fall in your life makes you stonger. It´s so annoying that we can´t control everything and just be happy all the time, but
   don´t worry too much..wish you the best of everything <3

   Reply
  • I wish you all the best from the bottom of my heart!!!! And that your life would get better!!! And it will! There is always a light in the end of a tunnel! <3

   Reply
  • HOPPAS att allt blir bättre snart!
   Ingen människa förtjänar att må dåligt!

   Reply
  • Ta vare på deg selv!Håper det ordner seg snart <3

   Reply
  • I hope everything is alright. But what ever happen, make sure to eat healthy, do the things you enjoy, and watch funny movies! :) Everything will be fine soon.. Love from montreal!

   xo

   Reply
  • Vi finns alla här för dig, vi läsare är närmare än du tror. Vi är ett klick bort.

   Ta hand om dig.

   Reply
  • Jag läser dagligen många bloggar, ströläser och fördriver tid. Din blogg är en av dem. Jag kommenterar sällan, nästintill aldrig? Jag är en av de läsarna som helst är anonym och bara följer med. Men när jag läser inläggen du har gjort de senaste dagarna så måste jag kommentera! Du har en fantastisk blogg och ett underbart sätt att skriva och beröra, du är otroligt vacker och stilsäker samtidigt som du verkar vara en väldigt fin människa och god mot alla du känner och träffar. Vi känner inte varandra, jag känner kanske dig något litet mer än vad du känner mig, din anonyma läsare :) men ändå gör det ont i mig att du har så ont. Och med all säkerhet vet jag att det kommer att gå över. Du kommer att orka. Allt kommer att bli bra. Jag lovar att alla dina läsare stöttar dig och väntar precis hur länge du vill. På bloggen, på din kollektion, på inspiration, på att bli berörda. Kram

   Reply
  • Önskar att det fanns en gilla knapp på kommentarerna, folk är så otroligt fina och jag håller med dem. Du är awesome!

   Reply
  • stay strong, det finns ett slut på tunneln<3

   Reply
  • Huffameg!! Stor klem fra leser i Norge <3

   Reply
  • Jag älskar bilden, jag älskar din blogg. Livet är grymt jobbigt ibland men så mycket som du har genomfört och lyckats med på dina få år i livet så vet jag att du kommer ta dig genom detta, oavsett vad det är.
   Beundrar dig för allt du gjort och ser fram emot dina framtida samarbeten så himla mycket, framför allt kollektionen! Kan inte bli mer stilrent än vad det lär bli med dig. Så håll huvudet högt kära du! :)

   Kramar!

   Reply
  • Jag har mått sämre den här sommaren än jag någonsin gjort tidigare efter något som hände i juni. Kände sån psykisk smärta som jag inte trodde gick att uppleva. Det känns fortfarande jobbigt, men det blir faktiskt bättre och bättre vare sig man tror det eller ej. Ta den tid du behöver, man måste tillåta sig själv att må dåligt för att kunna må bra på riktigt igen. Ta hand om dig!

   Reply
  • I wish you all the best, Angelica! Even though I don’t know you personally, it’s not hard to see what a lovely girl you are. I admire you so much. I’m sorry you have to go through pain and suffering, but know that we are all here cheering you on!

   Reply
  • Ett <3 till dig!

   Reply
  • <3

   Reply
  • och vi ska hjälpa dig att limma ihop den igen, alla tillsammans.

   Reply
  • I hope everything works out the way you hope for it to, just remember how amazing you are and how many people love you!
   Love from London xx

   Reply