Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:58 | February 26, 2016

  BRONZED

  7F6A02947F6A0496yoo7F6A06347F6A04747F6A0581yoo4 7F6A04057F6A0624

   

  PHOTOS BY NOAH AGEMO
  _DRESS FROM H&M_SNEAKERS FROM NIKE_BOMBER FROM WEEKDAY_
  _KNIT AROUND WAIST FROM GINA TRICOT_

   

  A look from a couple of weeks ago :) When I was still tanned haha! And matched it with only bronze colors. I really like it! Just woke up in my own bed and it felt so good to be back in my own bed. The trip to Obertauern has been so good and I’m so happy about that trip! Today I have some stuff on my schedule before it’s time for weekend! Meetings, workout and to take some photos for a big job coming up. Tonight I’m just gonna hang out with André and have a cozy friday.

  ____________________________________

  En look från några veckor sen :) när jag fortfarande var brun haha! Och matchade de med enbart bronsiga toner. Gillar’t! Vakna nyss upp i min egna säng och de känns så härligt. Resan till Obertauern har varit helt magisk och så himla rolig! Så glad för den resan! Idag har jag en del jobb på schemat innan de är dags att ta helg! Möten, träna och ta lite bilder till ett stort jobb som kommer. Ikväll ska jag bara ha myskväll med André.


  53 kommentarer  53 kommentarer om “BRONZED”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här