Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:03 | March 8, 2016

  MARBLE

  kitchen10kitchen16

   

  IN THE MAKING / CONTAIN ADLINKS

   

  I just wanted to give you a sneak peek of our kitchen! It isn’t fully finished yet and that’s why I’m not giving you the full look yet. But a sneak peek for sure! I took these photos while making breakfast ( and also made it tumblr friendly – right haha?! with the breakfast and all! ). The golden pepper mill is from Åhlens but I saw that Ellos has one too, here. You can find a similar food platter here :) The candlestick is from H&M, here. I wanna tell you a bit more about the kitchen since I’ve got a lot of questions about it after you guys seeing it on my snapchat the other day. I’ll link to everything just so you guys don’t have to ask me where it’s from, so that’s why : The kitchen cabinets are ordered from picky living and the tap are from tapwell along with the handles to the cabinets. And the one thing i’m mostly proud of is .. THE MARBLE BENCH! I have always wanted one, but as you all know they are not cheap. But I’m so, so happy we finally decided to get one for our kitchen! Totally worth it!! Haha almost feels like your little baby you know. Do you like it? We bought our marble ( which is a Carrera C ) from VE-sten and I actually have to tell you that i’m so happy about us finding them! They have helped us with everything. They came home to us, measured our kitchen, made the marble really fast and then put it in the kitchen for us. Thumbs up! So, that is for now – I’m gonna tell you more and show you more of our kitchen later on when it’s all done and decorated.

  _________________________________________

  Jag ville bara visa er en tjuvkik på vårt kök! Det är inte helt klart och de är därför ni inte får se hela köket ännu. Men en tjuvkik får ni allt! jag tog dom här bilderna när jag gjorde frukost i morse ( och även fixade till de á la tumblr ni vet haha – eller hur? ). Den gulliga pepparkvarnen kommer från Åhléns men ni hittar en likadan här. Liknande matunderlägg/skärbräda hittar du här :) Ljusstaken kommer från H&M, här.Jag vill som sagt passa på att berätta lite om vårt kök och vart vi beställt och köpt våra grejer efter att ha fått en hel del frågor om det sen jag snappade om det på snapchat häromdagen. Kommer länka till allt så ni slipper fråga vart de är ifrån med, så de är därför: Kökets luckor är beställda via pickyliving och tappen/kranen samt handtagen på luckorna är från tapwell. Men det jag är mest stolt över är.. MARMORBÄNKEN! Jag har länge velat ha en, men som ni vet så kostar de en del. Men jag är så nöjd och de är så värt det!! Känns som en liten bebis haha. Gillar ni det? Vi köpte vår marmor ( Carrera c ) via VE-sten och måste bah säga att jag är så nöjd över de! Dom hjälpte oss som fan. Kom hem till oss, mätte, fixade den snabbt och satte sen dit den på plats. Tummen upp! så, det är de ni får se och veta än så länge men det kommer komma mer när vi hunnit fixa klart!

   


  38 kommentarer  38 kommentarer om “MARBLE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här