Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:16 | April 18, 2016

  COACHELLA // RED

  redhm_ablick8redhm_ablick4redhm_ablick9redhm_ablick7

   

  CREDIT&ADLINKS:
  _TOP FROM ASOS, HERE_SKIRT FROM H&M COACHELLA_SUNGLASSES FROM RAYBAN_
  _HAT FROM ASOS_BAG FROM ZAC POSEN_

   

  Coachella is officially over and I can’t describe how amazing this festival has been! I’m so thankful that I’ve been here to see and experience all this. BIKBOK – It’s been real!♥ Now I’m also gonna be back at blogging like normal :) After having a bit of wifi problems and also wanting to focus on being here and having fun it’s time to go back to blog as usual. I’ve missed u guys! I’m sitting here trying to convert ARW files into RAW or JPG.. Do you know how to do it?

  __________________________________________

  Coachella är officiellt slut och jag kan inte förklara hur fett de varit! Jag är så tacksam att jag fått följa med hit och uppleva allt. BIKBOK – de har varit magiskt! ♥ Nu ska jag blogga lite här och ja, bloggningen är tillbaka som vanligt.  Efter lite strul med wifit och efter att ha velat fokusera på att faktist vara här och ha kul så är jag tillbaka som vanligt. Jag har saknat er! Sitter nu här och försöker konvertera ARW till RAW eller JPG.. någon som vet hur man gör?


  31 kommentarer  31 kommentarer om “COACHELLA // RED”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här