Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:40 | June 14, 2016

POPCORN PART 2

ZARA SKORzara shirtZARA SKORZARA SKOR

 

PHOTOS BY FANG
_SHOES FROM ZARA_BAG FROM PHILLIP LIM_SHIRT FROM ZARA_
_SUNGLASSES FROM RAYBAN_SHORTS FROM ONE TEASPOON_

 

Good morning babes! Woke up at 08 and I’ve been watching the news, drinking coffee and answering some emails. I’m soon heading off to my shoot today! We are doing a shoot for a really fun thing that I can’t really tell you anything about yet hehe. But you’ll know soon :) I’m bringing my camre for the new vlog today – yeeey! I can’t wait until later today also cause my friend Michaela has made this really fun event today where we are going to play boule, eat good food and hang out in a park near by. I love it! I’ll bring my camera with me there too ofc :)

_______________________________________

God morgon babes! Vakna runt 08 idag och har sen dess kollat på nyhetsmorgon, druckit kaffe och svarat på mail. Jag ska snart dra på plåtning! Vi ska göra en superrolig plåtning som jag inte heeeelt kan berätta om just nu. Men snart :) jag ska ta med mig kameran dit också och göra lite vlog – yeeey! Längtar sjukt mycket tills ikväll med för min vän Michaela har styrt ihop en kväll med boule, god mat och annat roligt i en park nära här. Älskar ju sånt! jag tar med mig kameran dit med såklart :)


19 kommentarer19 kommentarer om “POPCORN PART 2”

  Riktigt snyggt med 2 olika nyanser av lila!
  Men dina outfits och bilder är ju alltid grymma!! :D

  Reply

  Så jäkla fint :D! och skorna är såååå snygga!! :D shit!

  Reply

  In love with this look!!! Love the shirt and the shoes.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här