Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:22 | August 18, 2016

  CRASHED AIRPLANE

  Crashed airplane IcelandCrashed airplane IcelandCrashed airplane IcelandCrashed airplane IcelandCrashed airplane Iceland

   

  PHOTOS BY EMMA SVENSSON – CONTAIN ADLINKS
  _THISRT FROM BEYOND RETRO, SIMILAR HERE_LEGGINGS FROM H&M, SIMILAR HERE_
  _LEATHERJACKET FROM BEYOND RETRO, SIMILAR HERE_BOOTS OLD FROM ZARA, SIMILAR HERE_
  _CAP FROM TCI, HERE_

   

  Hahaha, this morning didn’t start out the best way. I woke up really tired and snoozed for 45 minutes. After fiiiinnally dragging my ass out of bed I stressed myself out from our apartment, down to the subway and then actually ON the subway before realizing that I’m 2 hours early to my meeting. BAHAHAHAHAHAH! You think I was pissed at myself? well, yes. I got of the subway and dragged my sorry ass back home to crash in bed. Well, at least my meeting went well and I got 2 hours at home haha. It has happened to several times .. I love when it does. Not. Anyway, last night was for real the best girl night in a long time! Golan, Alicia and Angelica came over for tacos and girl talk. Damn these girls are fun! I think I laughed for 4 hours straight hahaha.  Some really weird shit coming out of our mouths.. sometimes I wonder what people would think if they heard me talking to my girlfriends. I think people would get a very different view of me hahahahahah. And also understand that I’m not in anyway prude or near fancy.AT ALL.

  _____________________________________

  Hahaahah, den här morgonen började inte helt perfekt. Jag vaknade sjukt trött och snokade i 45 minuter. Efter att äääääntliggen fått arslet ur sängen så fick jag stressa sönder mitt liv för att komma iväg. Jag stressade ner till tunnelbanan och in på tuben för att sedan inse att jag är 2 timmar för tidig till mitt möte. BAHAHAHHAHAHAHAH! Tror ni jag blev lack eller? Bah jo. Men men, jag hoppas av tuben och begav mig hemåt igen för att sedan totaldäcka i sängen igen. Fick ju iallafall 2 timmar extra hemma. Detta har hänt mig flera gånger… älskar när de gör de. inte.  Aja, gårkvällen var helt sjukt nice med brudarna! Golan, Alicia och Angelica kom över på lite tacokväll och tjejsnack. Tror jag skrattade konstant i 4 timmar sträck haha!  Massa sjuka saker kom ur våra munnar igår.. ibland undrar jag var folk skulle tycka om mig/oss om dom hörde hur vi pratar. Jag tror folk skulle få en annan uppfattning om mig hahahhaha. Och även förstå att jag inte är fin i kanten någonstans. ALLS.


  25 kommentarer  25 kommentarer om “CRASHED AIRPLANE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här