Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:35 | May 6, 2021

  ALPRO PLANTGURT

  *POST IN PAID COLLAB WITH ALPRO

   

  ALPRO – PLANTGURT

   

  As many of you know – going to the gym and working out is one of my favorite things to do! With that it’s so important to eat a lot of good and nutritious food so I have energy to perform while I’m there. For me, working out, is not only just cause I think it’s fun but it’s also like therapy for me. What I also try to do more of is to eat as much vegetarian/vegan as I can and that is why I’m very proud and happy to be doing this collab with Alpro.

  SO! I usually hit the gym in the morning cause I think it’s a great way to start the day but also cause it makes me so energized throughout the day. But before hitting the gym, it’s so important to eat and get your energy levels up. So right now my breakfast in the morning contain:

  • A bowl of Alpro plantgurt with the taste of blueberry ( the also have plain)
  • I add on different toppings! for this bowl I used oats, coconut flakes, raspberries and blueberries
  • Rice cakes with topping
  • A big cup of coffee
  • My vitamins

  What I like about Alpro is that they don’t only taste really, really good ( I know some might be a bit “off” when it comes to eating more plant based because of the flavor ) but that they are just exactly that – Vegan and also taste good. It makes it easy to with baby steps can eat more and more plant based which is good for the environment. Like I said earlier, I try to eat more vegetarian and vegan in my everyday life and this makes it so much easier.

  And PS. They have more flavors than blueberry and plain: they also have Vanilla and strawberry!

   

  _________________________________

   

  Som många av er vet – så är gymmet/att tränat en av mina stora passioner i livet! Och i och med det är det superviktigt för mig att jag får i mig god, bra och näringsrik mat så jag har mycket energi att prestera på gymmet.  för mig är träningen inte bara något som jag tycker är kul och älskar att göra, utan de funkar lite som terapi för mig. Vad jag också försöker göra i mitt vardagliga liv är att äta mer vegeteriskt/veganskt så mycket som går vilket gör mig väldigt stolt att samarbeta med just Alpro.

  SÅ! Jag brukar vanligtvis gå till gymmet på morgonen eftersom jag tycker de är ett skönt sätt att starta min dag på. Men innan jag går till gymmet äter jag alltid en bra och stadig frukost så energin är på topp. Just nu äter jag en skål med Alpro plantgurt med smak av blåbär + annat mumsigt på! Så min frukost består av:

  • En skål med Alpro plantgurt med smak av blåbär
  • Adderar olika toppings beroende på vad jag känner för! Här har jag använt havre, cocosflakes, hallon och blåbär.
  • Riskakor med nått gott på
  • En stor kopp kaffe
  • mina vitaminer

  Vad jag gillar extra mycket med plantgurten är inte bara det att dom smakar väldigt gott ( många har en smakbariär när de kommer till växtbaserat) utan att dom just när veganska och smakar så sjukt gott vilket gör de enklare för dom som kanske är skeptiska till växtbaserat att faktist äta de.  Det gör de lite enklare att i små steg gå mer och mer åt en växtbaserad kost.

  Och PS. Dom har fler smaker än blåbär och original: Dom finns i vanilj och jordgubb med!


  17 kommentarer  17 kommentarer om “ALPRO PLANTGURT”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här