MENU

Angelica Blick

15:51 | August 31, 2009

I get high on you baby , and I don’t think that we should wait.

Q/A

Nu är det såhär gott folk att jag hade tänkt att ni skulle få hjälpa mig lite :)

Jag har fått kommentarer och mail om vad lite saker ni skulle vilja att jag skrev om titt som tätt , men har ibland glömt bort att sedan skriva om det ..så nu vill jag att ni skriver en kommentar till detta inlägg om vad NI skulle vilja att jag gjorde / skrev ett inlägg om :) ! Det kan vara nästintill om vad som helst ! Tex. en gudie till hur man sotar ögonen, ett inlägg om mina tio-i-topp outfits , olika nätbutiker som är bra och även info om hur de fungerar osv .. Ja som sagt, ni får skriva exakt vad ni vill och så ska jag se till att göra inlägg om det :)

One Response to “I get high on you baby , and I don’t think that we should wait.”

Leave a Reply

  • (will not be published)