MENU

Angelica Blick

11:55 | December 30, 2009

For what’s yours and for what’s mine. I’ll give my all to you for all it’s worth.

RANDOM

1. Mat 2. Anna på George Coffee house 3. Jag 4. Jag på min blogg, vid brorsans feta skärm. 5. Tusse, Julgran och Felicia 6. syster, bror och Kusin spelar Guitarr Hero! 7. Vid matbordet 8. paketöppning 9. Min nya mini-laptop och ROSA är den med!! 10. Jag har stängt in min syster i väskan 11. som sagt , haha 12. Tulle och Felicia

Gårdagen var HUR mysig som helst! Firade som sagt mini-jul med pappa och allihoppa!
Vi käkade, fikade, öppnade paket, spelade Guitarr Hero – Wii och söng singstar ect!
Jag fick en ROSA LAPTOP!! tror ni jag vart glad eller?! SJUKT!

Jag övningskörde lite med och jag blir bara bättre och bättre för varje gång :)
När jag kom hem igår så vart det raka vägen hem till mitt hjärta för massor mys!

Idag vaknade jag tidigt och blev upphämtad av Maja för att åka ner till stan och köpa tågbiljetter tills imorgon då vi ska fira Nyår i STHLM!
Nu är det jobb som vankas 13.00-19.00 !

Leave a Reply

  • (will not be published)