MENU

Angelica Blick

21:14 | March 30, 2012

P A P E R T H I N

LOOK OF THE DAY


Todays/Vest Gina Tricot/Knit Carlings/Jeans Gina Tricot/Bag Gina Tricot/Sunnies Karen Walker/Shoes Second hand/

41 Responses to “P A P E R T H I N”

 1. Sofia Reis on

  You look absolutly gorgeous with this almost total white outfit! Gina tricot is so damn cool, and have so many beautiful pieces, it’s so sad I can’t order anything from portugal yet :/ Damn it! Anyway, you look stunning angelica!*

  Reply
 2. Tina on

  GUD va fint ! beundrar din stil ! , ja har den där vita västen men undrar verkligen vad man kan ha under (tröja, linne)som blir snyggt ?? o vad har du för vit tröja över den stickade tröjan ?

  Reply
 3. Linnéa Svensson on

  Så fint! Jag har själv köpt en sådan skinnväst från Gina men jag vet inte hur jag ska matcha den på bästa sätt. Och så fick jag se att du hade matchat den såå himla snyggt, så blev lite fundersam om du hade en kavaj under västen eller nu vad du hade. Är ute efter en vit kavaj så har du ett litet tips på vart jag kan hitta en som matchar skinnvästen? :) kramar

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)