MENU

Angelica Blick

22:02 | April 8, 2015

In the water

BY HEART,TRAVEL,VIDEOS

 

VIDEO BY SODALIME

 

ÄNTLIGEN! Här kommer en liten video som Linus på SodaLime spelade in när jag surfade i Costa Rica med Surfakademin :) De är alltså lilla mig man får följa i vattnet samt när jag och min babe Filippa hänger på stranden när solen går ner! Filmen är magisk och SodaLime är sjukt tunga som alltid!
Watch and enjoy!

/ FINALLY! Here is a short video when I’m surfing in Costa Rica with Surfakademin that Linus from SodaLime has filmed :) So it’s me in the water and also me and my babe Filippa playing at the beach while watching the sun go down! This video is amazing and SodaLime are so good!
Watch and enjoy!

15 Responses to “In the water”

 1. Dixi Wonderland on

  Utan tvekan så vill jag anställa dom för att spela in min framtida bröllopsfilm, MAGISKT! Helt sjukt va fint dom gör det, älskar snuttarna som är i slow motion, så otroligt fint!

  Reply
  • angelicablick on

   det borde du lätt göra :) dom spelade ju in Yoga Girls bröllop! Finns på deras kanal på Vimeo – sök bara på SodaLime! Kram

   Reply
 2. Natalie V. Sohlström on

  Angelica!! Vart jag hittar detta supersnygga virkade set du bär i videon ?
  Passar på att skicka lite kärlek.. \(*-*)/ ..

  Reply
 3. Rebecca Hillman on

  Helt underbart vackert ! Jag är också grymt sugen på att lära mig surfa, tyckte du det var svårt ?
  Vad är det för låt som spelas i videon förresten, den var också riktigt bra :)

  Kram Becca

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)