MENU

Angelica Blick

15:08 | May 15, 2015

Mermaid

TRAVEL
0M0A9137

 

 

Me as a mermaid / Photo by France Duque

 

Alltså.. gårdagen var episk! Vi åkte ut till Pig Island och klappade grisar som bor på en liten ö och som badar i vattnet. Sen åkte vi vidare med båten till detta magiska ställe! Det är här dom spelade in Bond filmen för flera år sedan. HUR COOLT? Shit, jag är väldigt tacksam för att kunna se dessa magiska platser.
Denna bild har fantastiska France tagit, världens sötaste tjej som är sjukt duktig på att fota! Mer kommer!

/ So .. yesterday was epic! We went out to Pig Island and patted pigs that live on a small island and bathing in the water. Then we went on with the boat to this magical place! This is where they recorded Bond movie several years ago. How cool? Damn, I’m very grateful to be able to see these magical places.
This picture has amazing France taken, the cutest girl who is awesome at taking photos! More to come!

22 Responses to “Mermaid”

Leave a Reply

  • (will not be published)