MENU

Angelica Blick

9:58 | June 23, 2015

UNDERNEATH YOUR CLOTHES

TIPS & ADVICES
bras3
1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE
6 HERE / 7. HERE / 8. HERE / 9. HERE / 10. HERE / 11. HERE / 12. HERE

 

Jag lovade er ju att visa upp lite fina bhar! Jag har ju en grej för svarta i spets som är utan kudder eller inlägg – samt med fina eller coola detaljer! Jag är seriöst helt tokkär i nummer 4 – samt 3 & 7 . Vilken är din favorit av dessa?
Dagen i all ära ska jag tillbringa med André! Har styrt upp lite hemligheter till honom.. men fan vilken otur jag haft med allt som jag försökt planera haha! Allt är stängt, fullbokat eller helt kört. Men jag har lyckats tllslut!

/ I promised to show you some nice bra’s! I have a thing for black lace bra’s which is without pillows or stuff – as well as with fine or cool details! I’m completely in love with number 4 – and 3 & 7! Which one is your favorite?
Today it’s all about André! I have steered a day full of fun things with him .. but damn, I’ve had such a bad luck trying to plan this day haha! Everything is closed, fully booked or not possible to do. But I have managed to book some good stuff now!

– Contain adlinks

6 Responses to “UNDERNEATH YOUR CLOTHES”

Leave a Reply

  • (will not be published)