MENU
11:41 | April 22, 2016

EPISODE 4 / PRE-PARTY

FESTIVAL LIFE,TRAVEL,youtube

 

PRE-PARTY COACHELLA / FILMED BY RAMI HANNA

 

OPA! One more video from Coachella :) it’s filmed from our big party brunch that we had at our mansion. It was a really good pre-party for the festival! And Rami is fucking KING! Can’t believe that he can be such a good photographer and also do videos like that. The kid is like 18! haha just kidding, he’s older – but still. Very inspiring person! Now it’s actually time for us to go to bed, and it’s in the middle of the day in Sweden. Feel so weird!

____________________________________________________________

OPA! En till video från Coachella :) den är filmad från vår stora brunch som vi hade i vårat mansion. De var en sjukt bra föfest innan festivalen! Och Rami är ju fakking KUNG! Kan inte fatta att snubben kan fota så bra och samtidigt filma sådär. Han är ju bara ett bran.. typ 18 år. Haha nää han är äldre! Men ändå. En väldigt inspirerande person! Nu ska jag & André faktist sova och för er i sverige är de mitt på dagen. Så konstigt!

-In collab with BikBok

4 Responses to “EPISODE 4 / PRE-PARTY”

Leave a Reply

  • (will not be published)