MENU

Angelica Blick

11:13 | June 27, 2016

BARCELONA

TRAVEL
Barcelonabarcelonabarcelonabarcelona

 

FIRST DAY IN BARCELONA

 

Snapped these before being able to check in! We chilled a bit by the pool and I answered emails while waiting for us to get the room so we could start working :) After checking in we went and shoot some looks before running back to the hotel, had something to eat and then met up with the rest of the girls. We went to Bestial and then partied a bit before going home and crashing into bed. Got up pretty early and been editing photos since! Today is a new day full of photoshooting :) yey!

_______________________________________________

Tog dessa bilder innan vi kunde check in på hotellet! Vi slappa lite vid poolen och jag svarade på mail medans vi väntade på att få check in :) Efter de satte vi igång och jobbade direkt innan vi fick springa tillbaka till hotellet några timmar senare, slänga i oss mat snabbt och sen möta upp resten av tjejerna. Vi var på Bestial och festade ett litet tag innan vi stack hem och däckade. Gick upp ganska tidigt ändå i morse och har sen dess suttit och fixat med bilderna. Idag väntas en till hel dag med massa foto :) yey!

13 Responses to “BARCELONA”

 1. Julia on

  Hej! Jag älskar din blogg och du tar så fantastiska bilder. Så jag undrar bara vilken app du använder och hur du redigerar dina bilder? Kram

  Reply
 2. Amanda on

  Älska Barcelona! Ser ut att va ett härligt ställe ni bor på, vad är det för hotell? Kram och ha en underbar Barça-visit!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)