MENU

Angelica Blick

18:56 | July 17, 2016

Guéthary

LOOK OF THE DAY,TRAVEL
mishamishagina tricotmishamisha

 

PHOTOS BY RASMUS LINDAHL / EDIT BY ME : CONTAIN ADLINKS
_DRESS FROM MISHA, HERE_SANDALS FROM MADEWELL, SIMILAR HERE_
_BAG FROM GINA TRICOT, SIMILAR HERE_HAT IS OLD, SIMILAR HERE_

 

A look a wore during the lunch yesterday :) I love love LOVE this dress! Just bought it before we went here. You can dress is down the way I did with a straw hat and bag and flat sandals. I’m gonna wear it more pimped up with a tight ponytail, bronzed and glowing skin, black high heels and my Chanel.

_________________________________________

En look jag bar under lunchen igår :) Älskar älskar ÄLSKAR den här klänningen! Köpte den precis innan vi stack hit. Man kan ju klä ner den så som jag gjort med en stråhatt, stråväska och låga sandaler. Vill man klä upp den så kommer jag själv iaf köra på en stram hästsvans, brun och glowig hud, svarta klackar och min Chanel.

19 Responses to “Guéthary”

Leave a Reply

  • (will not be published)