MENU

Angelica Blick

20:10 | September 6, 2016

GREEN SILK

LOOK OF THE DAY,TRAVEL
Zaradress1zara dresszara dresszara dresszara dresszara dresszara dress

 

PHOTOS BY EMMA SVENSSON – DRESS FROM ZARA

 

Over ‘n out for today! I’ve been running around town aaaall day and now I’m finally back home :) Haven’t start packing yet, but I will soon! I’m going to try to not go to bed tonight so it’s good to have stuff that I HAVE to do so I can’t sleep haha. Can’t believe I’m leaving tonight!!! Yeeey!

______________________________________

Over n’ out för idag! Har sprungit runt stan hela dagen och är äntligen tillbaka hemma :) Har inte börjat packa än men ska snart! Ska försöka att inte sova inatt så de är bra att jag har saker att göra så jag inte KAN sova haha. Kan inte fatta att vi åker inatt! Yeeeey!

19 Responses to “GREEN SILK”

Leave a Reply

  • (will not be published)