MENU

Angelica Blick

15:39 | November 4, 2016

BUCKLE UP

ANGELICA BLICK FOR BIKBOK,LOOK OF THE DAY
BIKBOK by Angelica BlickBIKBOK by Angelica BlickBIKBOK by Angelica BlickBIKBOK by Angelica BlickBIKBOK by Angelica BlickBIKBOK by Angelica BlickBIKBOK by Angelica BlickBIKBOK by Angelica BlickBIKBOK by Angelica BlickBIKBOK by Angelica Blick

 

PHOTOS BY JOSEFINE LAUL
ADLINKS:_TOP & SKIRT FROM ANGELICA BLICK FOR BIKOK ( ONLINE & IN STORES 10TH OF NOVEMBER!)_
_COAT FROM H&M_BAG FROM CHANEL, HERE_CAP FROM GINA TRICOT, SIMILAR HERE_
_KNEE HIGH BOOTS OLD FROM ZALANDO, SIMILAR HERE_

 

This set is just.. I LOVE IT!! As I told you from the packshots – there are hidden details on all of my pieces that aren’t shown in the packshots – like the back of this top!  It has an open back with a matching buckle belt with the skirt. You can always wear them together or separate. The top would look awesome with a pair of high waisted black culottes, black heels, a nice bag, red lips and a tight ponytail. The skirt would look nice with an oversized navy blue knit, thigh high boots, a leatherjacket and this cap. I’m for sure going to wear this set together next time I go out partying and match it with a high ponytail, red lips, black heels and my chanel bag!

________________________________________________________

Det här settet är… JAG ÄLSKAR DE!! Som jag sa ang apckshotsen – alla plagg har gömda detaljer som aldrig framkom från packshotsen – som tex ryggen på toppen! Den är helt öppen och har ett matchande buckle belt som även kjolen har. Man kan alltid matcha dom tillsammans eller med annat. Toppen skulle tex vara så fin med ett par höga kulottbyxor, svarta klackar, en fin väska, röda läppar och stram hästsvans. Kjolen skulle vara fin med en oversize, mörkblå stickad tröja, höga stövlar och skepparkepsen. Jag kommer iaf ha på mig settet nästa gång jag går ut och ha svarta klackar, röda läppar, tajt hästsvans och min chanel till!

-In collab with BIKBOK

32 Responses to “BUCKLE UP”

 1. T on

  Hej fina du! Jag älskar verkligen din blogg och dina bilder, och jag hoppas du inte tar följande råd eller konstruktiva kritik alltför hårt.. Jag vet inte om du själv är medveten, eller helt omedveten, om att du i så gott som alla dina inlägg ständigt använder ordet DE när du borde använda ordet DET. Och det låter tyvärr rätt barnsligt när du skriver “de” och egentligen menar “det”. “De” syftar på och uttalas ju “dom” (de/dem) så det blir så otroligt dåligt flyt i dina texter när man läser dina “de” som “dom”. Som meningen ovan, du skriver “Det här settet är… JAG ÄLSKAR DE”, men eftersom du använder de/det fel läser jag meningen som “Det här settet är… JAG ÄLSKAR DOM”. Hänger du med? Hela meningen blir ju liksom helt fel. Jag vet att alla inte uttalar t:et i “det”, men i skrift måste man skriva ut det för annars låter meningarna så himla knasiga. Det är lite som att inte kunna skilja på en/ett eller de/dom.. det låter väldigt oprofessionellt och barnsligt att skriva så i exempelvis jobbsammanhang eller riktiga texter.

  Reply
  • angelicablick on

   Heeej! Hahhaha, ingen fara du :) jag skriver oftast som jag tänker och eftersom jag dessutom är från Linköping så tar vi alltid bort “t” et , vi säger oftast”dää” haha. Men jag fattar vad du menar och jag ska försöka tänka på deT! haha :) kram på dig

   Reply
 2. lara on

  Snälla angelica, måste fråga vilken strl du har? :( Hinner inte gå till lanseringen men vill beställa så jag undrar ungefär vilken strl du har?

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)