MENU

Angelica Blick

11:06 | January 10, 2017

RECAP: 2016 LOOKS

LOOK OF THE DAY

 

Look recap from 2016!  Four looks for every month :)  Looking at these photos makes me miss swedish summer like crazy. There is nothing like it! It’s always funny to look back at your outfits like this, don’t you think? I don’t even know where some of my clothes are anymore haha.. I mean, the sandals in the first look of May for example.. where are they?! Haha. I want to find them! Maybe down in the basement? I need to find them.  You can also see what kind of stuff I wore alot – my boots from ASOS! The ones in December in the first picture. Big favorites!

__________________________________________________

Look recap från 2016! Fyra looks per månad :) Att titta på dessa bilder får mig att sakna den svenska sommaren sjukt mycket. Finns inget som är så nice som det! Det är alltid kul att kolla tillbaka såhär, håller ni inte med? Jag vet inte vart vissa av dessa kläder är längre haha.. jag menar, sandalerna i första looken från Maj.. Vart är dom?! Haha. måste leta efter dom! Dom kanske ligger i källaren? Måste försöka hitta dom.
Man kan också se vad för saker jag använt flitigt – som mina boots från ASOS tex! Har på mig som bl.a i den första looken i December. Stor favvis!

21 Responses to “RECAP: 2016 LOOKS”

 1. Larissa on

  Daaamn, you are -for real- hosting such an exceptional fashion blog!
  Guess this post sums up the reason I follow you Haha.it’s so different from all the other blogs.
  Btw I recommend the book: the life changing magic of tidying. After reading this you will always know where your clothes are :P and then, I would recommend selling clothes you don’t need anymore online so I can buy it :) lots of love 😍
  Lari

  Reply
 2. Hanna on

  Alltså WOW! Inte längesen jag hittade din blogg, men den har verkligen blivit an av mina största inspirationer i typ allt. Vill ta lika fina bilder som du publicerar, vill klä mig lika snyggt som dig, vill resa till de ställena du har varit på! Alltså hela din blogg är magi!

  Reply
 3. Celine on

  I just love all of the looks you have, your style is amazing! You are my big inspiration. And your hair is to die for! I’m wondering since you have change your hair color sometimes, do you have a favorite color? Do you love the cold blonde hair or more the dark hair with some highlights?

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)