MENU

Angelica Blick

19:44 | February 9, 2017

AS THE SUN GOES DOWN

TRAVEL

 

SNAPSHOTS FROM THE PHILIPPINES

 

Time for us to crash into bed – I’m over and ouuuut! Went up pretty early this morning so now I’m so tired I can’t almost keep my eyes open haha. We went to a place near by and drank some beer after watching the sunset and took a massage before heading back to our little cottage. We are living in a cute little bungalow on the beach which is supernice. Feels nice to step outside your bedroom right on top of sand. So thankful for that! Well time to sleep peeps. SLEEP TIGTH!

______________________________________________________

Dags för oss att däcka i sängen – jag är heeeeelt slut! Vi gick upp ganska tidigt imorse så nu är jag så sjukt trött och kan kanppt hålla ögonen öppna haha. Vi stack till ett ställe nära oss och drack bärs efter vi sett solnedgången. Vi tog en massage efter det med och nu är vi tillbaka i vår lilla stuga. Vi bor i en söt bungalow på stranden vilket är sjukt härligt. Känslan av att gå ner rakt i sanden från sovrummet är dröm. Så tacksam för det! Nu måste jag sova hörrni. SOV GOTT FINA NI!

5 Responses to “AS THE SUN GOES DOWN”

Leave a Reply

  • (will not be published)