Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

14:42 | March 17, 2017

ONE YEAR AGO

TRAVEL

 

L.A – EXACTLY 1 YEAR AGO

 

I just had to go back and see what I did 1 year ago – I was in L.A with SAS! Gaah, I want to go back to L.A ASAP!! Trying to figure out how to get to Coachella! I NEED TO GO THERE THIS YEAR!! Anyone out there that has tickets? Or want to bring me? I can scratch your back hahahah! Hollah at me! I’m for real – If you got tickets and want to sell them, email me at [email protected] :)
I’m at the office right now getting some work done for the weekend :) It feels like it was Saturday yesterday.. time flies WAAAAY too fast! It’s almost scary. Like I told you earlier – I’m going to Gothenburg this weekend with André so we are just going to have lunch with his parents, stroll around, have dinner, stay at a hotel and maybe have a drink. It’s nice to get away from Stockholm sometimes!

___________________________________________

Jag var bara tvungen att gå tillbaka i arkivet och se vad jag gjorde för 1 år sen – Jag var i L.A med SAS! Gaah, vill tillbaka till L.A ASAP!! Måste lösa Coachella! JAG MÅSTE DIT I ÅR IGEN!! Någon där ute som säljer biljetter? Eller vill ta med mig? Jag kan klia din rygg hahahah! Hojta! Menar allvar, om ni har biljetter och vill sälja eller liknande så maila mig på: [email protected] :)
Sitter just nu på kontoret och får lite jobb gjort till helgen :) Känns som att det var lördag igår typ.. tiden bara flyger iväg ALLDELES för fort! Nästan läskigt. Som jag sa tidigare – Jag ska till GBG i helgen med André så vi ska bara slappa, träffa hans päron, gå omkring, äta middag, bo på hotell och sen kanske ta någon drink någonstans. Skönt att komma ifrån Stockholm ibland!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

20 Responses to “ONE YEAR AGO”

 1. Agnes on

  Hade du möjligen kunnat göra ett inlägg på din blogg där du rekommenderar olika kameror som passar för nybörjare? Jag har själv aldrig provat systemkameror men är väldigt sugen på att lära mig mer om fotografering. Just därför är jag också väldigt dålig på vilken slags kamera som passar amatörer :)
  Hoppas du får en toppendag!

  Reply
  • angelicablick on

   Hej fina du! oj,jag redigerar alltid olika, men jobbar i PS :) Som kamera har jag en Canon 5d Mark 3! kraaaam <3

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.