MENU

Angelica Blick

16:23 | September 12, 2017

NEW YORK SNAPSHOTS

TRAVEL
NYCNYCNYCNYCNYCNYCNYCNYC

 

NEW YORK SNAPSHOTS

 

Bye NYC – for now! Buuut I still have some more looks and snapshots to show you :) I’ve had such a great time this week and it’s always lovely to hang out with the swedish crew here also. Yesterday I spent the whole day with Andreas and Silja before Silja went to the airport. We ate brunch at Dudley’s and then took our bikes around SoHo and just had a lovely time. Best way to spend the day!

________________________________________________

Hejdå NYC – för nu! Meeen jag har en hel del looks och bilder från NYC att visa er :) Jag har haft en magisk tid denna vecka och det är alltid härligt att umgås med det svenska crewet här med. Igår spenderade jag hela dagen med Andreas och Silja innan Silja drog till flygplatsen. Vi åt brunch på Dudley’s och sen tog vi cyklarna runt i SoHo och bara hade det gött. Bästa sättet att spendera dagen på!

22 Responses to “NEW YORK SNAPSHOTS”

Leave a Reply

  • (will not be published)