MENU

Angelica Blick

17:27 | October 8, 2017

RALPH’S

TRAVEL

Ralph lauren RalphsRalph lauren RalphsRalph lauren RalphsRalph lauren RalphsFind my top HERE (adlink)
And bag HERE

Ralph lauren Ralphs

 

A LUNCH AT RAPLH’S

 

On our second day we decided to have a late lunch at Ralph Laurens restaurant “Ralph’s” – me and André were there last time we went to Paris and both of us liked it a lot :) I ordered the tuna burger and just like last time, it was super good. We have tried some new places and even some safe-cards. “Ralph’s” is always good and so is “Miss Ko” but the biggest disappointment must have been the bar “Montana” that we visited last night. Really expensive drinks that didn’t taste anything and they were also pretty rude.. BUT at least we had fun together :) One of the best bars was for sure “Dirty Dick” hhaha YES the name of the bar is that..

PS. NEW VLOG COMING UP TODAY!
An updated makeup vlog as many of you have asked for! LOVE

________________________________________

På vår andra dag så bestämde vi oss för att käka en sen lunch på Ralph Laurens restaurang “Ralphs” – jag och André har varit där innan och vi båda gillade de :) Jag beställde tonfiskburgaren och precis som förra gången var den supergod. Vi har testat en del nya ställen men även vissa säkra kort. “Ralphs” är som sagt alltid ett säkert kort och “Miss Ko” likadant men den störrsta besvikelsen måste ha varit baren “Montana” som vi var på igårkväll. Riktigt piss-dyra drinkar som knappt smakade något och dessutom var dom rätt otrevliga.. MEN vi hade iaf kul med varann :) Bästa baren var helt klart “Dirty Dick” haha JAPP baren heter så..

PS. EN NY VLOGG KOMMER UPP IDAG!
En uppdaterad makeupvlogg som många av er frågat efter! KÄRLEK

10 Responses to “RALPH’S”

 1. Louise on

  Du är så himla snygg!! Såg på din insta-storie att du hade på dig en vit, kort lite fluffig jacka. Var kan jag hitta den? KRAM

  Reply
 2. Louise L on

  Du är så himla snygg!! Såg på din insta-storie att du hade på dig en vit, kort lite fluffig jacka. Var kan jag hitta den? KRAM

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)