MENU

Angelica Blick

11:54 | October 10, 2017

MISS KO

TRAVEL

 

DINNER & DRINKS AT MISS KO!

 

On our last night we decided to go for a safe card and went to MISS KO for dinner and drink :) André and I have been there before and it’s super nice. I didn’t manage to get a good photo of André and Emil haha but of me and Mikaela! We ordered a lot of sushi and just shared everyhting. SO YUMMIE!

___________________________________

Under vår sista kväll så körde vi på ett säkert kort och stack till MISS KO för middag och drinkar :) André och jag har varit där innan och de är verkligen supernice. Jag fick inget bra kort på André och Emil haha men iaf på mig och Mikaela! Vi beställde massor sushi och bara delade på. SÅ GOTT!

11 Responses to “MISS KO”

Leave a Reply

  • (will not be published)