MENU
15:01 | December 13, 2017

Riad Jardin Secret

TRAVEL

 

VEGAN LUNCH AT RIAD JARDIN SECRET
FIND MY DRESS HERE (ADLINK)

 

On the last full day we went by one of my favorite riads in Marrakech called “Riad Jardin Secret” and had lunch. It’s owned by a super freindly couple that I’ve help contact with since I was there last time and they only serve vegan food at their riad which makes me like them even more if possible :)  SO AMAZING FOOD! As you can see! We stayed there for late lunch and then watched the sun set from their rooftop. Magical!

___________________________

På vår sista hela dag så fick vi förbi ett utav mina favorit riader i Marrakech som heter “Road Jardin Secret” och käkade lunch. Riaden ägs av ett supergulligt par som jag haft kontakt med sedan jag var där sist och här serverar dom enbart vegansk mat med vilket gör att jag tycker om dom ännu mer om de ens går :) SÅ GOD MAT! Som ni kan se! Vi hängde här under en sen lunch och fram tills solen gick ner – som vi tillbrinagde uppe på deras rooftop. Magiskt!

6 Responses to “Riad Jardin Secret”

Leave a Reply

  • (will not be published)