MENU
9:41 | December 18, 2017

Sand

LOOK OF THE DAY,TRAVEL
verge girlverge girlverge girlverge girlverge girlverge girlverge girl

 

CREDIT&ADLINKS:_TOP FROM VERGE GIRL_SKIRT FROM VERGE GIRL_
_BAG FROM VERGE GIRL_SANDALS FROM ASOS, (ADLINK) HERE_

 

Hello from a Verge-dressed girl haha! No. I’m not sponsored I just love their stuff. I had such a hard time sleeping last night so when the alarm set off this morning I didn’t even wake up.. not even when our carpenter knocked on the door I woke up. After 30 minutes of knocking I fiiiiinally woke up! So embarrassing! Now i’m drinking my coffee trying to become a human.. meeting up with Filippa in an hour for a workout at Fightbox followed by a 5 km run and the sauna-time again. Love the sauna-life!

___________________________

Hej från en Verge-klädd tjej haha! Nej, jag är inte sponsrad av dom utan älskar bara deras grejer. Hade så svårt att sova igårnatt så när alarmet ringde imorse så vaknade jag inte ens.. inte ens när vår snickare stod utanför och knackade på heller. Efter ca 30 minuter av knackand så vaknade jag äntligen! Så pinsamt! Nu sitter jag och dricker kaffe och försöker bli människa.. ska möta upp Filippa om ca 1 timma för ett träningspass på Fightbox följt av 5 km löp och sen bastu-dags. Älskar bastu-livet!

13 Responses to “Sand”

 1. Elin on

  Hej Angelica!
  På lördagen är jag påväg till Bangkok, och undrade om du skulle råka ha några tips? Bloggar som du så gärna också “insta-vänliga” ställen. ;) Stor kram!

  Reply
  • angelicablick on

   Hej där!! hmm just Bangkok är jag rätt dålig på.. vi är alltid bara där någon dag och mellanlandar. :( sorry! stor kram!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)