MENU

Angelica Blick

8:47 | February 14, 2018

The Grounds

TRAVEL
the groundsthe groundsthe groundsthe groundsthe groundsthe groundsthe groundsthe groundsthe groundsthe grounds

 

 

LUNCH AT THE GROUNDS

 

THIS PLACE! Just wow! It was beyond beautiful! And they had a house pig ( as you can see ) called Kevin Bacon haha. He jut slept the entire time, cuddling in his little hole. But yeah, this place was so beautiful :) The food was okey for sure, but it could be more “wow” if you ask me but still good. I think we got a bit pampered on all the other awesome places we went and ate at. Anyway!! It’s Valentines day today and for this Valentines I really wanted to plan the day for me and André ♥ So he doesn’t know any of my plans mohahaha.

___________________________

DETTA STÄLLE! Bah wow! Så vackert ställe! Och dom har en husgris ( som ni kan se ) som heter Kevin Bacon haha. Han låg mest och sov i sitt lilla hål och myste. Men ja, så fint stället :) Maten var helt okej verkligen, de kunde ha varit lite mer “wow” men de var absolut bra. Tror vi blev lite bortskämda med all god mat i Aussie haha. Men men!! Idag är det alla-hjärtans dag och för denna dag ville jag planera saker för mig och André ♥ Så han vet inte vad vi ska göra ännu mohahaha.

17 Responses to “The Grounds”

 1. Rich on

  Another great set of pictures, wow! That is by far one of the coolest dresses I have ever seen. There’s nothing you can’t Rock, lol!!! Enjoy the day :)

  Reply
 2. Sarah on

  Dina bilder har alltid varit fantastiska men det är något med dom det senaste som gör dom så himla häftiga, förstår att det är olika redigeringsprogram men jag skulle väldigt gärna vilja veta vad för kamera du använder när du tar kort som dessa 😍 Allt från mat till natur, människor osv! Är så sugen på en ny kamera men samtidigt ingen som kräver en utbildning liksom utan som är hyfsat lätt att förstå sig på 🙈

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)