Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:00 | August 24, 2009

  I’m ready to make som changes around here.

  Sådär , nu blir det flytt från http://aangelicab.blogspot.com/ hit ! Har länge velat fram och tillbaka om vart jag ska byta och sisådär . Har provat metrobloggen och devote innan , men har insett ganska snabbt att deras layout inte funkade för mig! Här på blogg.se kan man göra så mycket med med designen , plus att bilderna blir störra och snyggare här med!
  Så från och med nu kommer ni finna mig här ! Vill även passa på att tacka http://sannassanna.blogg.se/ som har hjälpt mig med designen , eftersom jag har noll-koll på sånt här på blogg.se . Så ett STORT tack och kram till dig!

  För er som är nya läsare så kan jag presentera mig lite kortfattat och vad ni kommer finna i min blogg :)
  Mitt namn är Angelica Blick och är 18 år ( going on 19 ) .
  Bor i den sköna staden Linköping där jag jobbar , träffar vänner , myser med pojkvännen och har det allmänt roligt!
  I min blogg finner ni allt från music , egentagna foton , texter som jag skrivit till allt annat som händer i min trevliga vardag!  Ni kan även kika in min tidigare blogg för att se mer :)

  When you try your best but you don't succeed
  When you get what you want but not what you need
  When you feel so tired but you can't sleep
  Stuck in reverse


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här