Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

14:30 | August 31, 2009

We started nothing,

EVERYTHING

Sitter ingjuten i min sköna soffa för tillfället.. min kropp är förlamad känns det som. Ont i varenda kroppsdel har jag , och jag har ingen aning om varför.

Idag blev det att sova ut med älskling.. vi gick upp vid 12 tiden ungefär :) väldans skönt!
Skulle ha stuckit och kollat på X’s match idag men känner att min kropp inte riktigt tillåter det , så det blir nog att ta det lugnt och pilla  mig i naveln hela dagen, haha ! Nejvars jag funderar på att hänka på Maja och Filly ikväll :)
Jocke ringde från jobbet idag med och undrade om jag kunde komma in och jobba en timma, men de behövde en ganska snabbt så jag hann tyvärr inte dit. Men men, det blir jobb imorgon i vilket fall som helst :)

Nu tänkte jag slänga på en film , laga lite käk och som sagt pilla mig i naveln lite , IT’S GOOD!

Ps. ska slänga in ett inlägg sen där ni ska få hjälpa mig med en sak! ds.

Bild från Midsommar 09.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

2 Responses to “We started nothing,”

  1. Ajay on

    Sweet of you :) Thanks. You can try to sign up for press accreditation, or you can just send an mail to the drsegneis you want to see, they usually have some seats left to the public. That’s it. :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.