Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 01:33 | September 3, 2009

  The rest is still unwritten..by me.

  Önskat inlägg.

  Fick en kommentar av en person som sa att den gillade mina egenskrivna texter som jag brukar skriva titt som tätt då jag oftast är arg,besviken, ledsen eller jävligt glad/stark! Så jag tänkte att jag skulle slänga in några utav mina egna texter i ett inlägg här;

  Mina egenskrivna texter –

  28 Maj – 2009
  “luften sugs ur mina lungor, tappar sakta med säkert fotfästet och faller handlöst framför dina fötter.
  Du för din fot sagt uppåt och sparkar mig rakt in i magen.
  Luften sugs ur mina lungor.

  Det gör ont att skratta,
  det gör ont att tänka.

  orken som en gång var styrka, mod och uthållighet ligger nu utsmetat över mitt vardagsrumsgolv. Tillsammans med allting som jag stod för, för all ork som en gång funnits inom denna kropp.”

  24 Mars – 2009
  “en jobbig dag,
  vill bara gräva ner mig..djupt ner.
  kanske se på när alla andra står höga som höghus.

  idag är en såndär dag då jag vill slå min knytnäve rakt in i väggen,
  göra allt man inte får och lite till.

  allting bara går emot en. Känns som jag tar ett steg fram och två steg bak. vänder mig om hela tiden, när jag egentligen borde blicka framåt.

  idag är en dag då jag får låta kudden vara mitt offer,
  offer för alla ord som egentligen inte får komma ut.”

  15 Mars – 2009
  “Anonym sa…
  “Hon är skinn o ben, du är skinn o ben.. en jävla anorektiker helt enkelt! det är ju för fan äckligt! både hon och du! för fan skaffa lite bröst och underhudsfett!! VIDRIGA KVINNA!”

  -Kommentar från en Anonym till inlägget “Vackerhet.”

  Denna tjej/Kille menar på alltså att både jag & Miranda Kerr är äckligt anorektiskt smala , att vi är vidriga & att vi ska “skaffa oss lite bröst och underhudsfett”.
  Jag kan inte bli något annat än full i skratt när jag ser denna kommentar! För det första blir jag full i skratt av att bara veta att en person, en tjej eller en kille ha suttit och skrivit denna kommentar till mig, i fullaste allvar :P
  Antingen måste personen ha agressionsproblem eller så är det allmänt avundsjuk . eller både och!
  För det andra så är det också så att, egentilgen; vem är DU att säga till mig vad jag ska skaffa & inte skaffa? att säga att jag är för smal, eller för tjock? eller rätten att ens klanka ner på något hos mig, eller någon annan? JO, för du är ju troligtvis perfekt! Du är den ända på hela jorden som har ALLT. Dvs en kameleont som byter skepnad för varje gång en person ser dig, då ALLA har olika syn på vad just VACKERT är.

  Ena sekunden är man för tjock, sen är man för smal.
  Man är för blond för någon, för mörkhårig för någon annan.
  För självsäker för en person, och för en annan så är man alldeles för osäker.

  Det spelar ingen roll hur många gånger man kollar sig i spegeln,
  hur många kilon man tappar eller tar på sig. För man blir aldrig helt perfekt i ALLAS ögon.
  Och tur är väl det? För det är ens små skavanker som man ska ta vara på, för de är just de som utmärker än. Man ska även ta vara på allt positivt som man har! Istället för att tänka att ” Usch, vilken otränad och slapp mage jag har!” så ska man tänka på det goda sakerna som tex ” Fast, jag har ju faktist sjukt snygga ben ! och min rumpa ska vi ju inte tala om!”.

  Alla har något unikt, något som ni ska vara så sjukt stolta över!
  Skit i vad andra tycker! Så länge du ser de vackra i dig själv, så spelar det ingen roll vad någon annan säger, för den sitter troligtvis med något annat komplex, som du INTE har!

  Du är unik, du är vacker. “

  21 Juli – 2008

  “mina tankar är inte ens till nytta längre, för hur jag än tänker så kommer jag alltid in på fel spår. på fel tankar. men vad jag dock insett är att livet inte bara handlar om neråtgångar och ångestattacker. utan i följd utav alla misstag,svek & hemska känslor så känns ju alla uppåtgångar hundra gånger bättre. trots allt så är ju så att allt som är perfekt i livet är en serie av misstag. Det handlar om att försöka finna lugnet i sig själv, att kunna få plats i sig själv och i sin egen självbild.

  jag har kollat närmare. granskat detaljrikt mellan varje revben, kollat igenom alla mina andetag.
  Och mina skärvor från spegeln är fortfarande trasiga , och jag har även insett att inget är fel förens man själv insett att det bara är en själv som kan ha skapat felet man alltid letat efter. ingen är perfekt, och det kommer aldrig någon heller bli. hur man än gör så är man aldrig nöjd.

  br />
  Det är copyright på mina texter och är endast mina.
  Ingen kopiering förutom om ni frågat först och fått godkännande.


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här