Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:15 | September 7, 2009

  Liseberg – 5/9 !


  De hade bestämt sig för att förstöra alla bilder genom att se drogade ut.. (Y) de lyckades bra! )

  Internet fuckade ut totalr igårnatt/kväll, så det vart tyvärr ingen uppd. MEN NU SÅ! nu jäklarns..

  Som sagt så var Jag, x, Hanna och Dabro på Liseberg i lördags :)
  Det började med att vi tog bilen vid klockan 08.00 från Linköping och var framme vid ungefär 12.00 !
  Då var det relativt lite folk så det var gött som tusan! Vi började dagen med “Kanonen” och eftersom jag alltid blir lite smånervös inför karuseller så fick x sitta och hålla min hand, haha !
  Sen rullade dagen på :) vi hann att åka Ballder tre gånger ( förutom x som var TVUNGEN att åka den fyra gånger , så han tvingade med Hanna på ett extra åk ) , Colorado – där Dabro hetsa som fan om att han inte ville bli blöt , så därför tog han ungen brevid honom som fick ta alla stötar av vatten .. tummen upp! , Uppsvinget åkte vi med – Där jag skrek som en stucken gris. typ.
  Uppskjutet och höjdskräcken såklart! Flumride vart det med , och stackars Hanna fick bli offret längst fram!
  Lisebergsbannan blev det att åka en gång med :) Vi gick dessutom spökslottet , haha ! Och de fick till och med x till att skrika rätt högt, haha! Hon framför mig som jag höll i måste nog ha fått tinnitus och tryckskador efter att ha haft mig bakom sig.. haha.
  x lyckades även vinna ett stort gossedjur till mig när vi fyra tävlade i fem-kamp mot varann!
  Vi käkade pizza-buffé och bara njöt av det härliga livet :) och jag är så glad över att det faktist var riktigt bra väder! kristall-huset besökte vi och fick oss ett par goda skratt.. Jag tror att vi höll på att dö av garv ner en tjej på 6 bast sprang in i plexiglasväggen ( inne i labyrinten ) pga att hon inte såg att det var en glasvägg där, haha !
  Mot kvällen käkade vi sockervadd och chips och tog oss en paus i åkandet, innan det var dags igen innan stängning! När Liseberg stängde begav vi oss mot bilen igen för att åka hem :)
  Jag och Hanna sov som stockar i baksätet påväg hem sen, haha ! som två små barn.


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här