Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:44 | September 9, 2009

  Sjung om studentens lyckliga dar!

  Q/A

  önskat inlägg-

  Fick en kommentar nyss där en person ville att jag skulle skriva lite om Studenten och livet efter studenten,
  så tänkte att det fick bli det “Önskade inlägget” idag :)

  Min student 09 –

  Dagen börjar med Fotograferingen Sedan drar man vidare till Trädgårdsföreningen där man har Champagnefrukost ! tyvärr spöregnade det på våran student så vi fick inte njuta av att dricka Champagne i solsken, utan i ett tält på Trädgårdföreningen , haha , men vet ni? VI LIVADE till förbannelse inne i tältet istället :) Inget kunde få oss på dåligt humör!
  Efter det begav vi oss till skolan för en “sista lektion” där det hölls tal i klasserna.. ett mycket rörande moment i Studenten.. då man vet att ” det är sista gången jag sitter här inne med alla dessa människor” . Britt våran lärare höll tal till alla oss och sen gav vi henne en mycket fin present , som fick Britt i att falla i tårar :) och det gjorde även vi!
  Därefter levde vi APA I korridorerna och skrek ” VAR ÄR MÖÖSSSOOOORNAAA!!??” till alla små ettor och tvåor, hihi! Packad som man var vid detta tillfälle! Det skrevs hit och dit i varandras mössor och de blev nedklottrade med massor fina ord av de personerna man står närmast :)

  Sedan gick vi till Cloetta Center där alla ettor och tvåor satt fullproppade på läktaren medans alla vi studenter springer in på is-planen/hockeyrinken ( just då är det ju självklart inte is på planen) där härjade, skrek , sjöng , kramades vi och bara NJÖT AV studenten och friheten! Sedan började konserten ! och det var DRAG kan jag lova er :D så jäävla underbart!

  Efter konserten begav vi oss tillbaka till skolan för utspring och vi var andra klassen ut :) vi sjöng och hoppade av lycka när vi sprang genom dörrarna en sista gång! Vi stod och firade friheten skrikandes framför alla föräldrar , syskon , släkt och vänner!
  Sen var det dags för studentvagnen ! Eftersom vädret tyvärr inte var med oss så pajjade våran musikanläggning efter 5 minuter, hahaah ! så vi fick sjunga och skrika istället !(Y) .
  Efter att vi åkt vagn kom föräldrarna och hämtar en så har man studentmottagning hemma hos sig med hela sin släkt :) mysigt som tusan!
  Runt 7 skjutsades jag in till stan ( Afrodite ) där vi hade tre rättersmiddag med klassen och mentorerna och det var SJUUUUUUUKT KUL! jag har nog aldrig garvat så mycket! Jag, Mike, Lisa, Theo och oscar var de sista som var kvar och fick vara med om lite grekisk-dans ! ahahaha ! sedan var det party hela kvällen på platå (Y) as kul!

  Nu efter studenten så kan jag känna att man saknar allihoppa så jävla mycket. Och visst känns det konstigt att höra från vissa att ” Imorgon ska jag till skolan!” som är ett år yngre.
  Den stora frågan som många frågar sig är  – ”  vad är egentligen bäst? att gå i skolan eller börja jobba?” ..de flesta som går i skolan nu säger ” GUD vad skönt det ska bli att få sluta skolan!!” och visst känner man så när man går i skolan , det gjorde även jag. Men för TUSAN , ta vara på tiden säger jag bara :) ! för skolan är SÅ ROLIGT om man tänker efter! Att stå i den där matkön och skratta med vännerna, sitta på lektionerna och fnissa så att läraren blir arg , att sitta på håltimmarna innan ett prov med vännerna och ha PANIK för att man fortfarande inte kan allt. det är ju döhärligt ! nu i eftrhand kommer man nog på det :)
  Jag kan dock inte svara på om det är härligare att gå i skolan eller jobba .. jag trivs så jävla bra på mitt jobb, tycker det är så underbart när man får lön , att SLIPPA börja vid 8.10 på morgonen och faktist då och då vara ledig. Så det beror helt och hålletpå hur man ser det :)

  Sjung om studentens lyckliga dar!


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här