Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:48 | September 11, 2009

  Mamma – ” lek inte med maten Angelica!”

  stressig dag? JOTACK! har hunnit följt med hjärtat när han klippte sig, fixat lite på stan, hunnit hem och städar hela rummet för att sedan åka ner till stan för att hämta lite saker, sedan hem igen och göra iordning mig! gaaah, darrar av stress typ!
  Men nu sitter jag och äter god mat och tar det lite lugnt innan jag ska fixa mitt hår :)

  Ikväll slår vi klackarna i taket och det blir att förfesta hos mig först för att sedan gå till platå För att fira Henrietta som fyller 18 år :) Hon bjuder på mat och drink , mycket nice ! Sen är det partaj hela natten lång !


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här