Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:19 | September 12, 2009

  and the sun keeps rising,

  Gårdagskvällen började mycket trevligt med middag och drinkar..ja, sen vart det lite för mycket drinkar , haha :P vilket resulterade i att jag har små svarta luckor från igår, att jag snodde ifrån petters systemkamera och sprang runt inne på platens och “spelade” fotograf och att jag igår fick damp för att ingen taxi dög för X, haha !

  Nu: älskling har precis stuckit till säw efter att ha legat i sängen med mig hela dagen ( förutom då jag jobba 12.00-16.00), kollat utlandsresor , myst och käkat chips!

  Jag ska snart ta mitt pick och pack till Karin :) Hon firar sin födelsedag idag och det ska firas med middag ute med tjejerna och massor snack! Jag blir däremot helt nykter ikväll och väldigt tidigt hemkommen!


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här