Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:44 | September 15, 2009

  colourfull make-up.

  Q/A

  …………..

  Jag brukar inte vara den som make:ar mig så speciellt mycket med färg, men så tyckte jag att det behövdes en liten färgklick här i höstrusket som börjar smyga sig på.
  Så jag började leka lite med färger och fick fram en väldigt fin,färgglad och snygg ögenmakeup.

  Jag använder mig av ;
  1 .en bas i neautral ton som man lägger över hela ögongloben och uppåt mot ögonbryna ( ha helst inte shimmer eller någon rosa ton i ögonskuggan).

  2. lägg sedan en gulrostig skimmrande ögonskugga ( Eyedust från face eller Make up Store är ett bra alternativ!) på hela ögongloben och även längst in i ögnvrån. Arbeta dock inte upp denna skugga , utan låt den vara på ögongloben endast. Skugga sedan ut kanter!

  3. Ta sedan en fast ögonskugga och lägg den över halva ögongloben och arbeta dig uppåt och lite åt sidan. Denna skugga ska ej vara så skarp eller röd ( om man använder rött fel så kan man istället så gråtfärdig ut) utan en i mer aprikos-rosa nyans.  Efter att du arbetat dig uppåt halvägs upp mot ögonbrynets höjdpunkt så skuggar du ut massor så att inga hårda kanter syns.

  4. En rosa/Lila  blöt eyeliner ( ev. kajalpenna) lägger du sedan under den understan fransraden . Se till att inte få den för tjock. Ta sedan en topps och jämna ut den.

  5.
  en lila/svart Kajalpenna tar du sedan och målar du sedan me på översta fransraden. Ta en topps och skugga ut.

  6. Måla sedan den understa fransraden ( innuti ögat!) med en isblå kajalpenna.

  7. Applicera Svart mascara endast på de översta fransarna.
  K L A R T !

  Detta kanske inte är något man har till vardags , men vill man någon gång piffa upp sin outfit för en utgång så är det alltid kul med lite färg :) En vit oversize tisha med stuprörsjeans eller lacklegging , höga svarta pumps , en knut och sen en färgglad ögon-makeup är klockrent!


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här