Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:31 | September 16, 2009

  Showin’ how strong is your fight, It doesn’t matter who’s wrong or right .

   

  ( Klicka, För större)

  Hemkommen från la stada precis ! YES, jag vaknade upp tidigt idag även fast att jag är ledig och för det känner jag mig stolt..och trött. Men men det är lika bra att ta vara på hela dagen då man är ledig istället för att sova bort halva !

  På stan gick jag och köpte de tre sakerna jag hittade igår :) (se ovan).
  Jag tog sedan cykeln hem igen , där jag nu sitter och äter en god frukost!
  Väntar nu på att X My husband ska vakna till liv och ringa ! Vi ska äta lunch på stan och ta en titt på alla stånd från hela världen som de placerat ut över halva stan :) mysigt ! Finns massor fint att titta på ! Vem vet, jag kanske kommer hem med något härligt.

  Efter det ska jag se om jag hinner att kolla tyg med Emelie, eftersom hon ska sy min klänning till Blog Awards !! Ska bli kul att ha en helt egendesignad klänning!
  Vid sju ska jag möta upp Louise vid H&M för lite käk innan dansen börjar 20.30 !
  Det är en fullspäckad och härlig dag må jag säga :)

  You have to show them that you’re really not scared
  You’re playin’ with your life, this ain’t no truth or dare
  They’ll kick you, then they beat you,
  Then they’ll tell you it’s fair.


  0 kommentarer



  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här