Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:39 | September 17, 2009

  See-trough soul,

  Dagens,

  Hemkommen från jobbet för två timmar sedan har inte hunnit med ett jota , haha ! skulle lagat mat direkt efter – men det har jag ju verkligen inte gjort! Nu väntar jag på att Maja, Filly och Anna ska komma hit och så ska vi ha en riktig brudkväll med promenad, IDOL och göttis-saker!

  Blev inge stan med mannen igår eftersom han var så attans seg så jag mötte upp emelie istället och fixade tyger till min Blog Awards klänning :D åh den kommer bli såå snygg! och jag är så glad att Emelie vill hjälpa mig att sy den! Efter vi valt tyg tog vi oss en liten runda på stan och kollade lite.

  På kvällen mötte jag upp Louise och så käkade vi Mcdonken innan dansträningen. hahah TUMMEN UPP för flötmat innan hårdträning!
  Dansen var helt otroligt underbar och det ska bli så jäkla kul att få ha Emma som tränare och dessutom dansa i den mest avancerade streetgruppen på FU! det var högtryck i danslokalen igår kan jag lova!

  Nae, nu måste jag gasa lite och se till att laga lite med!


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här