Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:16 | September 21, 2009

  för allt vi förskingrat, för allt jag någonsin stått för.


  Bild från i sommras – Lisas Födelsedag

  Jösses Amalia! Idag fick jag sannerligen sova ut och det gillar vi! Sitter just nu och snackar med käraste Elin på msn och garvar åt två galet roliga “händelser” haha .
  Ena är min dröm som jag drömmde inatt.. Jag drömmde att jag och en tjej vid namn Kissie vart polare. haha, jag garvade det första jag gjorde när jag vaknade. varför drömde jag det för? usch, det är bara att skaka av sig.

  Sen så fick jag mig en chock när jag loggade in på Facebook, som jag självklart delade med mig av Elin. Hahah, schnygging.

  Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen se till att få med mig min Mamma på lite äventyr idag :) Ikväll kommer förhoppningsvis Elin och då ska vi ränna ute och göra allt möjligt bus hade vi tänkt oss! välbehövligt.

  Jag tänkte också att ni skulle få lite musik och sisådär senare i ett inlägg! :)

  och sen ska jag se till att svara på alla frågor ni ställt med , så passa på nu och fråga allt ni vill :)!


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här