Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:55 | September 21, 2009

  help anyone?

  ……………………………………………

  Det är något allvarligt fel på bloggportalen.se just nu. Jga blev medlem nyss på bloggportalen.se och hamnade direkt som 4:a på mest besökta privatbloggar, vilket jag tyckte var as kul! Sen såg jag att en vännina låg på mest besökta proffsbloggar , så jag “flyttade” över mig dit och bara FÖRSVANN. nu har jag ändrat tillbaka till Privat, men all min statistik är helt BORTA nu. Och jag får inte tillbaks den hur mycket jag än försökt! jag fattar NOLL. vet någon hur man ska göra för att få tillbaka sin statistik på sin presentation så man hamnar på listorna igen? för nu är jag inte ens med :S ..jätte konstigt !

  I need som help?

  Problemo solved. (Y)

  Uppd. Hihi var inne nu för några minuter sedan och såg att jag blivit uppflyttad till 3:e plats :D Gud vad kul!!


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här