Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 00:38 | September 24, 2009

  Svar på tal – Del 1 av 2.

  Q/A

  hur skulle du beskriva dig själv? som person, åsikter, tankar, stil osv? :D

  – Jag anser mig själv som en väldigt impulsiv, glad och bestämd människa :) Jag gillar alltid att göra impulsiva saker – allt från mig själv till resor. Glad har jag alltid varit och arg blir jag väldigt sällan , utan isånnafall blir jag lite småsur istället. Bestämd är jag på det sättet att har jag gett mig fan på något, så blir det alltid av! Jag är också väldigt ärlig och öppen som människa .
  Om man jag tänker på mig själv , hur jag är när jag tänker så blir jag nästan snurrig i huvudet då jag är en sådan människa som alltid tänker alldeles för mycket då jag inte behöver det och en sådan som alltid tänker för lite när jag väl behöver det, haha. Stil – jag bryr mig inte så mycket om vad som är “inne” , utan tycker jag något är snyggt, då köper jag det!

  vilka är dina favoritbloggar?

  -Jag är nog som de flesta andra –
  kenzas.se , rikauteliggare.devote.se , Lisaplace.devote.se
  petite.nu osv. Jag är inte en sådan som följer så mycket bloggar, utan snarare en sådan som trillar in lite då och då, i olika perioder.

  vad ska du ha på dig på blog awards?
  vilket smink? någon speciell inspiration?
  vet du vem Jonathan Edlund är?
  Vad är det bästa med att bo i Linköping tycker du?

  – Jag ska ha på mig en egendesignad klänning som en kompis till mig just nu håller på att sy :) kan dock ännu ej avslöja hur den ser ut, utan det kommer ni få se någon dag innan jag åker !
  Jag kommer nog köra på blodröda läppar med naturliga ögon, eller annars en mörksvart sotning med naturliga läppar :)
  Nej, tyvärr vet jag inte vem det är.
  Det bästa med att bo i Linköping är nog tryggheten och att jag på något sätt tycker att det är så mysigt! Självklart tycker jag även om Linköping för alla mina fina vänner som jag har här och dessutom min fina familj!

  vad lyssnar du på för musik?kan du kanske lägga upp en spotify spellista eller liknande?:D

  – Gav ett litet smakråd i ett tidigare inlägg nyss :) men mer kommer, det lovar jag!
  Åh vet du? Jag hade faktist tänkt att göra det , men sen min dator krasha totalt så är hela mitt spotify borta :(

  vad är ditt favorit lösgodis?
  brukar du äta sånt onyttigt på vardagar eller bara på helger?
  hur ofta tränar du?
  tyckte du sam var en jobbig linje?
  vilken är din favorit film?
  skulle inte du flytta till norge och jobba, när isåfall?
  du har ett vackert utseénde :)

  – Mitt favvogodis är nog de här sura jordgubb och lakrits-bananerna för tillfället :)
  Jag äter oftast det jag känner för ! självklart försöker jag tänka litegrann på vad jag ätit och sådär , men är jag verkligen sugen på något, då äter jag det!
  Jag tränar 1 gång i veckan ( Streetdance ) men är ute och går nästintill varje dag.
  Sam var jobbig till och från. Ibland var det rena kaoset , och ibland var det relativt lugnt :) Sam är en riktigt bra linje måste jag säga!
  Jo, vi skulle ha flyttat .. men nu fick jag ett sådant bra jobb här så vill stanna här ett tag till. Sen så blir det Australien istället för Norge med :)
  Åh tack!!

  Hur träffades du och din pojkvän?

  – Oh damn. det blir en mycket LÅÅÅÅÅÅÅÅNG historia, hehe. Får nog korta ner det dramatiskt mycket :) Började med att jag började i hans klass i 7:an.. redan då var vi ” rivaler” och hade en slags hatkärlek till varann då han var höger och jag vänster. Efter ett tag kunde vi ej hålla oss från varann, så då smet vi ut om nätterna genom våra fönster för att träffas. Vi kollade på stjärnorna på ett skoltak, där X även kysste mig första gången. Jag var dock inte så romantisk då jag “låtsades” sova under första kyssen.. rolig tjej. Vi fortsatte sedan att vara med varann i lite mer än ett år. men sedan träffade jag en ny och vi “tappade” kontakten. Men på något sätt tror jag att vi hela tiden fanns inom varann ..så därför i februari 2008 tog vi kontakt igen och märkte genast att våran kärlek fortfarande fanns kvar. Så där var början på vårat väldigt fina och underbara förhållande :) Jag älskar min X mer än något annat. och vi har nog varit med om ALLT han och jag. och då menar jag ALLT. ni skulle nog bli förbluffade, haha !

  vad tycker du om:
  kissie
  blondinbella
  amir (gaybloggen)
  foki
  paow
  dessie
  vad är dina planer för framtiden? vad vill du jobba som, vad ska du göra i år?
  du är väl inte nominerad på blogg awards? för jag skulle rösta på dig men du stog inte med någon stanns :( varför är du inbjuden i såna fall?
  hur många läsare har du per dag? :)
  älskar din blogg, du äger!!!

  – Jadu, jag brukar inte vara den som sitter och berättar vad jag tycker exakt om vad jag tycker om andra. Men ska försöka lite kort;Kissie – känner inte människan och hon kanske är jätte trevlig ( som StinaLee berättade) i verkligheten, men jag ser endå henne så som hon är genom bloggen och då har jag inget direkt positivt att säga.
  Blondinbella tycker jag verkar vara en riktigt trevlig tjej som dessutom är väldigt smart och har bra värderingar. Hon har växt ganska mycket i mina ögon det senaste året .
  Amir har jag inte fått något riktigt grepp om då jag bara kollat på hans blogg ca 3 gånger totalt. Han verkar dock vara en sådan person som kan bjuda på sig själv och som inte skämms.
  Foki har jag inget grepp om alls.. har nog inte ens varit inne på hennes någon gång :)
  Paow och Dessie , deras bloggar jag jag nog bara varit inne på en eller två gånger . så kan inte säga så mycket om dem heller!
  Mina planer är att fortsätta att jobba på DG och sedan även resa till Australien och jobba i ett år. Det blir jag och Lisa :) Ska även plugga vidare senare , då jag kommit på exakt vad det är jag vill , för att sedan flytta till USA. Där jag ska bosätta mig.
  Nej, jag är inte nominerad , utan de är bara de där JÄTTE stora bloggarna som är tex Kissie och Blondinbella . Vad gullig du är som skulle röstat på mig :) Alla som är bjudna dit är inte Nominerade, då skulle de nog få hålla på en hel helg för att gå igenom alla bloggare som är bjudna. Jag är inbjuden pga att VeckoRevyn haft “koll” på min blogg, och sedan skickat en inbjudan till mig för de gillat vad de sett här :)
  Åh tycker det är så dumt och säga hur många man har sådär, men kan iallafall berätta att det ligger på 1200-1700 unika besökare varje dag . åh tack så jätte mycket :)

  vem/vilka umgicks du mest med under lågstadiet och de senare perioderna i ditt liv? är ni fortfarande vänner nu för tiderna?

  – Jag umgicks mest med Mimi , Elina och Sofie på lågstadiet och utav dem är jag fortfarande nära vän med Mimi :) Under högstadiet var det nog Louisa, Agnes , Niama och Ella . Utav dem är jag vän med alla men vi kanske inte umgås direkt . Den jag har mest kontakt med är nog Ella isånnafall.

  va kör du på i höst/vinter (kläder o smink) ?
  avundar din blogg ! <:
  / jojjo

  – Jag kommer köra på mycket olika skor – ankelboots, Skor med nitar , Mer killinspirerade skor, skor med platå , höga knästövletter osv! Jack blir det nog min bikerjacka plus någon mer vintrig jacka. Sminkningen kommer nog vara ganska naturell men med blodröda läppar lte då och då! Stor halsdukar och leggings i olika mönster och stooora oversize stickade koftor i olika färger och matrial. Mycket stora toppar med osv.
  Namen vad glad jag blir , TACK! :)

  Vikt och längd? Naturlig hårfärg eller färgat?

  – Längd – 1.65 ( I’m short )
  Vikt – pendlar som fan
  Hårfärg : Naturligt är alltid bäst! vilket jag har nu . Är dock sugen på att bli ljusbrun!

  Vem är snyggast av dina tjejvänner och killvänner? XD

  – Alla är EXAKT lika snygga!

  Vad heter färgen på läppstiften du har användt i innlägget “Paint the sky with desire”?:)

  – Det heter Flame Tree och är av märket Max Faktor :)

  vad läste du för linje i skolan?

  – Jag läste Samhällsprogrammet med inriktning Ekonomi :)

  hur håller du dej i form ? tycker du har så fin kropp <:

  – jag gör inte så mycket :) Jag är ute och går nästan varje dag , men utöver det är det bara dansen som är en gång i veckan, men den har precis startat :) tycker du? Tack så jätte jätte mycket, även fast jag inte riktigt kan hålla med dig. Så värmde det iallfall!

  frågade en gång innan men hittade inte tillbaka, så här kommer den igen och lite andra frågor;
  – Vilken storlek har du på din skinnjacka?
  – Vilka är dina tre favoritlåtar?
  – Gillar du tv serien scrubs?

  – Hehe , okej :)
  Storleken är S , så man får plats med en tjockare tröja under !
  Åh shit, det där vara svårt.. tilloch med så svårt att jag inte kan svara på det , hehe.
  Jag ÄLSKAR scrubs! J.D , Janitor och Dr Cox är bäst!

  vad använder du för smink:)?

  – Det kan du få reda på här :) ; http://ablick.blogg.se/2009/september/min-vardagliga-makeup-.html#trackback

  Måste säga det att ni är rackarns dutktiga på att ställa bra och intressanta frågor :) det gillas !
  Sen vill jag även passa på att ge er en stor kram! För vet ni hur SJUKT glad ni gör mig dagligen? Ni är tamefan helt jävla underbara!!


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här