Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

18:11 | September 27, 2009

I’v got you paying me in desire, with heartbeats and lies.

PARTY IN MY BRAIN

Some pics from last night

Kom för ett tag sen hem från jobbet! Fick hoppa in på Carlings idag igen :) kuli!
haha, Mackan skickade ett pepp-Sms till mig och Kicki idag vilket fick oss att le. det löd – ” Tack Kicki och Angie för att ni ställer upp idag! Ni är guld värda! Lycka till “

Nu ska jag precis se till att städa rummet hade jag tänkt.. ser ÅTERIGEN ut som ett bombnedslag..
jag är s-ä-m-s-t på att hålla iordning. Ikväll så blir det att kolla Hitch och käka godis! Ska se till att min man kommer hit med och gosar lite med mig!

Gårdagen var toppen förresten! Började dagen med en flötig pizza med X.. dock lite FÖR flötig! Sen drog jag mig hemåt vid fyra och började sena fixa mig inför kvällen :) Det började med lite förpartaj hos Bella och sedan utgång. Jag höll mig dock nästintill nykter vilket jag uppskattar idag , då jag inte är bakis för fem öre! Tummen upp.

Under the moonlight you see a sight that almost stops your heart

You try to scream but terror takes the sound before you make it

You start to freeze as horror looks you right between the eyes,

Youre paralyzed..

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.