Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 02:20 | October 3, 2009

  There’s a few things that we have left unsaid,

   

  Mössa Carlings Jeans  Lee Bilhandskar GT Stickad kofta These Glory Days

  Är nyss hemkommen från en mycket trevlig kväll hos Jonnie med Emelie, Malin, Jimmie och även min hund Milan. Han fick självklart följa med, då jag inte kan lämna honom ensam hemma :) Vi spelade “Galenpanna” och kollade på film ( en del av den hann vi börja se).

  Dagen började med jobb 11.00-19.00 . Var och lunchade på Nancy's med Amanda som kom förbi jobbet också! Och jag måste säga det att ; Damn vilka konstiga grejer jag varit med om de här två dagarna, haha. Först och främst var det igår när jag var på lunch och handlade med mig mat från McDonken! På väg ut, ser jag mig inte för direkt utan krockar in i en tjej som ska åt samma håll som mig… det såg ut såhär ;

  Jag – Oj! förlåt..
  Hon – oups, förlåt mig!
  Hon – men GUD VILKET FINT HÅR DU HAR!
  Jag – hehe, tack!
  Hon – Skit snyggt verkligen! hur får du det sådär tjockt och fint?!
  Jag – Nää, jag gör inget..hehe. har nog fått de goda generna av min käre far som har hår tjockt som stål-ull.
  Hon– Jaha! Jaa..men verkligen skit snyggt! Det ska du vara Nöjd med!

  Vi pratade vidare och gick en bit med varann, haha. Innan hon vek av in på netto och jag fortsatte mot jobbet! hehe, lite kul.. vart rätt chockad att hon helt plötsligt sa sådär. Inte varje dag en främling är sådär gullig :)

  Sen idag – Kommer det in en utav killarna som jobbar på Naked Juice Bar ( han arbetar i samma Galleria som jag ) och säger;
  Han – Angelica?! fan jag måste hitta något snyggt.. t-shirtar eller något.
  Jag – Vad hade du tänkt dig för typ av tröjor då? Kom in och kolla runt lite och testa?
  Han – nää det kan jag inte ..måste springa tillbaka till jobbet . Men HÄR !
  ( lämnar ifrån sig sitt bankomatkort till mig). Köp några t-shirtar eller tröjor eller något,
   för jag måste springa tillbaka .. Du får HELT fria händer och köpa vad som helst till mig!
  Jag – ehh, jahopp.. ehm. Vad hade du tänkt dig ungefär då, så jag har NÅGOT att gå efter?
  Han – nej men ta bara något, och inte bara EN tröja.. utan kör två t-shirts eller en t-shirt och en tröja .. jaaa, DU får bestämma! Hejdå, hämtar grejerna sen!

  sen gick han.. så jag fick välja ut precis vad jag ville. haha, lite kul det med! När han kom tillbaka så vart han jätte nöjd med det jag valt ut och köpt åt honom! GÖTT (Y).

  Sen igår var jag med om lite andra roliga kommentarer..t.ex två av världens sämsta raggningsrepliker..haha. men det låter vi vara osagt dvs.

  NU –sängen! för imorgon vankas det jobb igen . Mackan är lite halvkrasslig, så får hoppa in för honom imorgon! Dock kommer jag bli väckt av min man inatt då han ska komma hit efter en halnatt med tv-spelande med grabbarna (Y).


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här