Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:32 | October 7, 2009

  As long as we do GBG…

  Jag har inte dött. Jag är bara på semester :)

  I måndags när vi kom så gick vi på Grekisk resturang med min moster och Pär. På kvällen gick jag och Älsk längs Avenyn och kollade in alla butiker som vi dagen efter , skulle gå in i. Köpte sedan med oss sushi hem och kollade på Ice Aage 3!

  Igår vaknade vi tidigt och tog bilen in till stan där X käkade frukost . Sen gick vi och trosade runt i hela gbg tror jag..haha. Jag tvingade in stackars X i varje butik tror jag..haha. Och jag har faktist shoppat två grejer ;) ni ska självklart få se VAD senare.
  Efter shoppingen åkte vi hem till Moster och Pär och så lagade vi Tacos ihop och drack lite vin :) På kvällen tog jag och X oss in til stan och gick och kollade på bio! Flickan som lekte med elden blev det!

  Nu ska vi precis bege oss in til stan för att gå på Universeum :) Viska gå runt i Haga med och ta oss en fika på ett fik som säljer bullar stora som bildäck typ.. haha !


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här