Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:00 | October 27, 2009

  And I know that it’s true, I can tell it by the look in your eyes.

  Q/A

  Lovar du att vara ärlig? Yes.Du heter: Angelica Smeknamn: Angie , Changie , hanky-panky, Blickan – Kärt barn har många namn Låt som när du är ledsen sörjer till? Lisa Ekdahl . Hon får mig på något sätt att bli stark. Vad tror folk om dig? Det kan jag själv inte svara på. Det är nog väldigt olika tror jag.
  Stämmer det? det får jag nog fråga mina läsare om, haha :) Vad får du oftast komplimanger för? Ansiktet, håret Vad säger du för att imponera på någon? Vill du känna på mina fasta muskler? ha ..ha.
  Hur imponerar man på dig? Man har humor, visar att man är inteligent fast inte skryter om de, någon som bjuder på sig själv och har ett charmigt leende. Brukar du skratta för dig själv? Brukar? Snarare jämt.
  Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Tjena tjejen! Skulle vi ta en promenad? :) <3 Äger du några Converse? ja. Just nu ett par riktigt trasiga ena som ligger nere i källaren. Var bor du? I Linköping med min Mor och hund. Letar dock eget. Trivs du där? Jodå, helt OK. vill helst av allt fly boet såklart!
  Brukar du bli för full? Nää , någon gång ibland kan det sitta fint. Är du allergisk i mot något? Gråbo, Stenfrukt ( körsbär, aprikos ) men de äter jag endå. Har du haft sex idag? Nej. men ikväll så.. sugen på lite X. Hur svarar du i mobilen? Jadetvarangelica. Antal timmar sömn inatt? 7? Sov du ensam? Nej, sov brevid älskling. Brukar du komma i tid? Förut gjorde jag aldrig det, men efter att jag skaffat jobb så är jag alltid 5 minuter för tidig. När mår du bra? När jag gapskrattar med mina fina vänner, när jag ligger ihopkrypen i X’s famn, När jag får dansa och när jag känner mig riktigt stark inombords. När blev du fotad senast? idag, med min nya JÄTTE DÅLIGA kamera. blir att lämna tillbaka den imorgon. hejdå Hur känner du dig nu? förjävlig. har haft en dålig dag Vanligaste färg på dina kläder? Jordnära färger Vad tycker du om fötter? har fotfobi. de är de enda jag behöver säga Vad saknar du? Min andra familj. Har inte träffat varken pappa, brorsan , syster eller Lotta på länge. Hade du en bra dag igår? hmm, egentligen inte. Finns dock folk som gjorde den bättre.
  Favoritdryck på morgonen? Oboy! Rakar du benen? har inte gjort de på en vecka nu. haha, stackars X. Men brukar annars göra det. När jag känner för de När brukar du oftast gå och lägga dig? tolv-ett Är du blyg? Nej , det tycker jag inte att jag är. Sysslar du med någon idrott? Dansar
  Vill du hellre ha mail än brev? Nja – det beror på. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja det gör jag. Vad skulle du göra om du vore kille för en dag? knulla. det lät grovt.. Är du nöjd med ditt liv? Jag blir nog aldrig helt nöjd. Är du bortskämd? Både Ja och Nej
  Vad gör du i morgon? vaknar , pillar mig i naveln , jobb , dans. Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? alldeles för mycket. Vad längtar du till? Rom . Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja, det har jagg. Mina vänner är det finaste jag har! Vad använder du för shampoo? olika. Vad är det finaste du fått? oj svårt.  Hur gammal är du? 18 Tycker du om någon just nu? Nae, utan snarare älskar. Familj, vänner och min kärlek. Om fem månader: är jag i Rom. Du samlar på: leenden. Gröna eller röda äppeln? gröna.
  Vem ringer du när du är arg/ledsen? Lisa och Maja. Gillar du golf? N-e-j. Hatar speciellt Minigolf
  Vilken tid gick du upp idag: 10.00 Har du strumpor på dig nu? No, barefoot Är det okej att gråta? ja
  När grät du senast? Häromdagen till ett tv-program. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Ta mitt pick och pack och flytta till Australien. ( Tvinga med X och Lisa självklart)
  Bär du glasögon eller linser? Icke sa nicke. Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? haha Sure thing. Viktigare med en märkeströja än personlighet..NOT. När går du upp ur sängen en helgmorgon? 12 kanske Vill du gifta dig? Kanske, dock inte i kyrka. Är inte troende Vill du ha barn? Ja Solar du ofta? På sommrarna bara och någon gång under hösten bara Är du bra på att laga mat? Nej.. om man inte gillar sönderbränd mat? Hur vig är du?Är du musikalisk? Jodå. Vad dricker du helst när du är törstig? Mjölk. I’m a big fan of it I’ll tell you. Tror du på ett liv efter döden? Nej Tycker du om sushi? Älskar sushi.
  Bor dina föräldrar tillsammans? Big nono Har du tandläkarskräck? Lite Har du någon gång gråtit dej till sömns? X antal.

  rånade Elin på lite frågor.


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här