Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

  • Categories
  • ABOUT
  • Archive
  • 20:57 | October 29, 2009

    I’m walking on a broken roof, while staring into the sky, thinki’n I’m not your toy.


    VitOversizetröjaVilaJeansTigerofswedenskormammasgamlalilahalsdukdenimgallerymössah&m armbandblandatringarcocoo.semockahandskargamla

    Jag är SÅ smart ibland. Nästan så man skämms..
    Hade lovat er dagens klädesval men när jag skulle lägga in bilderna på datan så råkade jag radera ALLA bilder på min nya kamera. tummen upp Angelica! Så istället får ni kvällens outfit!

    Idag har dagen bestått av jobb 10.00-17.00 .. DÖD är jag nu. Det är inte nog med att det är sjukt mycket folk inna hela tiden pga vi har stor tjejrea, uatn jag har dessutom känt mig småhängig hela dagen. Not good.
    Det var planerat att jag skulle hängt med Emelie ikväll, men stackarn har gått och blivit sjuk så jag ska mysa med älskling istället. Han är påväg nu för att hämta upp mig och så ska vi dra oss in mot stan för att ta en fika. Ha..ha.. han och jag? fika? känns lite roligt. Vi har gjort det två gånger innan och efter andra gången så tittade vi på varann och man såg verkligen att både tänkte – ” Jadu hjärtat, det här är SÅ INTE VI!” men men , det är bara att köra så att det ryker och försöka igen, haha!

    Vill be om ursäkt för att jag ännu inte hunnit dragit vinnaren av Cocoo.se tävlingen! Men det har varit så himla mycket annat, plus att Coco just nu håller på för fulla muggar att gå igenom alla medverkande i tävlingen för att bestämma sig för VEM som ska vinna. Men håll er uppdaterade för SNART får ni reda på det!
    Här får ni en äckligt bra låt –


    0 kommentarer



    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Jag accepterar villkoren som finns här