Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

0:51 | October 29, 2009

Just like I predicted.

EVERYTHING


Bild tagen för någon månad sedan.

Mitt förra inlägg vart tydligen inte publicerat. WIERD..
där förlklarde jag att jag har haft fullt upp hela dagen med jobb 10.00-17.00
sedan tog jags bussen ut till ikano för att fixa en ny kamera ( den är sviinbra! man kan till ovh med ta kort under vatten med den! vilket ni ska få!)
Sen har jag varit på Pitchers hela kvällen med alla min jobbarkompisar (inte bara mackan och jocke) utan alla från carlings med :) plus chefen som över alla carlingsbutiker över Sverige. Det var dökul!
Jag och Jocke körde våran dans och kom med ett förslag som fick både han och jag till att skratta som mycket tills det rann tårara från våra ögon!HAHA.

Imorgon blir det dagens outfit och massor annat skoj!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.