Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

18:59 | October 31, 2009

Hey lady , kiss every man while you still can.

LOOK OF THE DAY


Hjärtformat linne med nät höga skor lackleggings  benmycke ringar jeansväst nitskärp

Förlåt fär SÄMST uppd. Men har jobbat hela dagen. Fick hoppa in på Carlings idag.
Just nu är jag INTE pepp för kvällen.. inte alls. Jag har feber, kallsvettas, hostar och är helt skakis i kroppen. Ont i den har jag med. Svininfluensan? Jo maybe.. ska ringa vårdcentralen imorgon då jag har alla symptom.
Men jag trottsar alltid min kropp. JÄMT. vilket leder till att jag alltid känner mig hängig.

Jag ska följa med på middagen och sen se om jag följer med ut. troligtvis inte. Isånnafall bara någon timma.
Sen ska jag vara nykter ikväll med eftersom jag jobbar imorgon med.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.