Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:10 | November 1, 2009

  Still sometimes the rain can turn into a waterfall.

  Sitter och lyssnar på den här låten i köket på högsta volym.(Gammal goding)
  Även fast att det inte alls är min musiksmak så gör den här låten mig så jävla stark!
  Det känns som att jag klara av vad som helst när jag hör den här.

  Nu ska jag till jobbet och jobba mellan 12.00-16.00 . Efter det blir det inlägg med bilder från gårdagen och lite annat :) Sen måste jag säga det att – hallå sötnosar ni måste bli bättre på att kommentera :D Jag blir så glad när jag ser att jag får respons från er , bra som dålig.


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här